Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbilforhandler styrker sit mandskab

Fredag 12. april 2019 kl: 01:00
Share  


Af: Redaktionen

Nyscan Trucks i Køge og Sakskøbing, som er autoriseret DAF-forhandler og servicepartner øst for Storebælt, har ansat Jacob Jørgensen som salgschef for komplette transportløsninger. Med udgangspunkt fra Nyscan Trucks’ DAF-anlæg på STC i Køge er det hans mål at forøge DAF’s markedsandel til omkring 10 procent i løbet af nogle år

Lastbilforhandler styrker sit mandskab
Jacob Jørgensen.
- DAF er stærkt underrepræsenteret øst for Storebælt i øjeblikket. Det skyldes primært, at kunderne ikke har haft særlig stor tiltro til servicenetværket. Både jeg og de fleste vognmænd ved godt, at DAF er en af de bedste lastbiler på markedet, når det gælder de samlede driftsomkostninger (TCO), siger Jacob Jørgensen og fortsætter:

- Med udnævnelsen af Nyscan Trucks til DAF-forhandler og den strategiske placering af vores værksteder i Køge og Sakskøbing har vi en fin servicedækning øst for Storebælt, så nu ser det meget bedre ud for DAF.


Jacob Jørgensen, der er 38 år, er uddannet biløkonom og har de seneste 15 år arbejdet med salg af lastbiler. Han blev uddannet hos Skifter Volvo og har i flere omgange arbejdet for Lastas med salg af både DAF, men især trailere og påhængsvogne. Derfor kender han både DAF’s produktprogram i detaljer samt mange af de potentielle DAF-kunder, og han er overbevist om, at Nyscan Trucks kan bidrage til markant større markedsandel for DAF i Danmark.


Claus B. Nielsen, der blev ansat hos Nyscan Trucks som servicesælger, skal også være med til at styrke DAF’s position i Danmark. Han er 35 år og oprindelig uddannet som lastbilmekaniker hos Volvo. Han kommer til Nyscan Trucks fra en stilling som værkfører hos Mercedes-Benz CPH, hvor han arbejdede med varevogne og andre erhvervskøretøjer. Inden da var han i flere omgange selvstændig med eget, mobilt lastbilværksted, lige som han tidligere har været værkfører hos DAF-servicepartneren Johnnys Service Center i Hedehusene.


- DAF har et rigtig godt produktprogram og fortjener langt større udbredelse på Sjælland. Det skal jeg bidrage til ved at støtte salgsafdelingen med konkurrencedygtige reparations- og vedligeholdelseskontrakter på både nye og brugte DAF’er, siger Claus B. Nielsen og fortsætter:


Ud over at støtte salget af nye og brugte DAF-lastbiler inklusiv serviceaftaler skal han også arbejde målrettet med udbredelsen af DAF’s TRP-sortiment. TRP (Truck Related Parts) er udviklet af Paccar-koncernen, og omfatter over 70.000 forskellige reservedele til alle de store lastbilmærker i Europa, påhængsvogne, trailere og andet transportmateriel samt forbrugsmaterialer til fritstående værksteder. 


- Der er et kæmpe potentiale for udbredelsen af TRP i Danmark, så det glæder jeg mig til at få sat gang i, siger Claus B. Nielsen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Containerrederi vælger Malmö som anløbshavn på ny rute
- EU har vedtaget strengere regler for CO2-emissioner fra biler og varevogne.
- Palfinger styrker organisationen i Danmark
- Roskilde-virksomhed slukker tørsten med to nye lastbiler
- Tre litauiske mænd er anholdt for cykeltyverier
- Fynsk vognmand kører ud med ny og gammel
- Ændrede regler for særtransport er sendt i høring
- Vejdirektoratet dæmper støjen fra motorvejen ved Silkeborg
- Havne-selskab leverer et tilfredsstillende årsresultat
- Tre mænd er idømt fængselstraffe for omfattende narkosmugling
- Transportorganisationen ITD har set på EU-Parlamentets mening om vejpakken
- Kolding Kommune klarer containerne med kroghejs

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst