Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

To mænd er dømt for at have indført op mod 120 kg hash til Danmark

Onsdag 10. april 2019 kl: 23:00
Af: Redaktionen

En 48-årig mand fra København og en 40-årig hollandsk statsborger er blevet dømt for at have indført op mod 120 kg hash til Danmark med henblik på videresalg. Den 48-årige dansker er blevet idømt to år og fire måneders fængsel samt en ubetinget frakendelse af førerretten, mens den 40-årige hollænder er idømt to år og tre måneders fængsel samt udvisning af landet for bestandig

Derudover har en 50-årig hollandsk lastbilchauffør, der kørte noget af hashen til Danmark, tidligere fået en dom på to års fængsel og udvisning af landet for bestandig. 


Det var politiets specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, der kom på sporet af mændene i forbindelse med en anden stor sag om indsmugling af narko fra Holland til Danmark. Derfor stod betjentene klar, da en hollandsk lastbil 3. maj sidste år klokken 10.45 kørte ind på en adresse i Hedehusene, hvor den 48-årige dansker skulle overtage 60 kg hash.
 

Forsøgte at flygte
Den 50-årige hollandske lastbilchauffør blev anholdt på stedet, mens den 48-årige dansker forsøgte at flygte fra politiet i en bil. Politiet satte efter ham, og den 48-årige forsøgte med høj fart at køre væk fra betjentene. Det er denne kørsel, der er årsag til, at han også har fået en ubetinget frakendelse af førerretten.


Den 48-årige dansker og den 40-årige hollænder er desuden dømt for 11. november 2017 at have modtaget i omegnen af 40-60 kg hash på en adresse i Hvidovre. Den 40-årige hollænder blev anholdt i Holland i juni sidste år og er efterfølgende udleveret til Danmark. 


Alle har modtaget dommen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst