Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
DANSK ERHVERV KOMMENTERER VLAK OG DF-ENIGHED:

Der er behov for et bredt forlig om en langsigtet infrastrukturplan

Onsdag 13. marts 2019 kl: 15:50
Share  


Af: Redaktionen

VLAK-Regeringen har sammen med DF fremlagt et længe venter infrastrukturudspil. Udspillet viser efter organisationen Dansk Erhverv’s mening flere gode takter, men der er behov for et bredt forlig om en langsigtet infrastrukturplan

Dansk Erhverv fremfører, at både erhvervslivet og borgerne har brug for, at veje og skinner styrkes, så mobiliteten øges og optimeres for de penge, der er til rådighed.


Dansk Erhverv bakker op om det visionære i VLAK-Regeringen og DF’s aftale om en fremtidig infrastrukturplanlægning, der kører over en 10-årig periode fra 2021-2030. Det er absolut nødvendigt, hvis ikke Danmark skal sande til i trængsel med store samfundsøkonomiske konsekvenser til følge, konstaterer Dansk Erhverv, der opfordrer til et bredt politisk samarbejde om emnet.


- Vi har brug for en langsigtet planlægning af den danske infrastruktur, hvor der skabes sikkerhed for de årlige bevillinger til anlægsarbejdet. Næste skridt bliver at sikre planens gennemførelse uanset hvilken regering, der sidder ved magten i perioden. Det er her, vi skal vise, at vi kan løfte i flok og se ud over snævre politiske hensyn og ideologier, siger Jesper Højte Stenbæk, der er fagchef for transport og infrastruktur i Dansk Erhverv.


Jesper Højte Stenbæk tilføjer, at der er behov for yderligere investeringer i infrastruktur.


- Den samlede beløbsmæssige ramme er på 112 milliarder inklusive allerede besluttede projekter. Det er et stort tal og ikke langt fra, hvad Dansk Erhvervs udregninger viser, er nødvendigt for at sikre Danmarks fremtidige mobilitet. Vi har lidt mere på ønskesedlen, men generelt er vi overordentligt godt tilfredse med den fremlagte infrastrukturplan, siger Jesper Højte Stenbæk.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst