Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Destinationen blev et kontor i Greve

Tirsdag 12. marts 2019 kl: 14:16
Share  


Af: Redaktionen

Hanover Danmark har i 11 år forhandlet elektroniske destinationsskilte, der eksempelvis bliver brugt busser i Danmark. Produktet er udviklet og fremstillet i England af det familieejede Hanover Displays Ltd. I dag har Hanover Danmark en markedsandel på 80 procent, og kunderne er - ud over busleverandører - også busoperatører i den kollektive bustrafik under landets fem trafikselskaber og busoperatører, der tilbyder turistkørsel og regional fjernbuskørsel

Destinationen blev et kontor i Greve
For at være tæt på kunderne og blive en del af et større kontorfællesskab rykkede den danske salgsafdeling i oktober sidste år ind i et kontor i ErhvervsCentret i Greve. 48-årige Carsten Sørensen er Sales Manager i Danmark og skal på sigt overtage ledelsen af firmaets aktiviteter i Danmark. Fra det nye kontor, kan han hurtigt komme rundt til kunderne på Sjælland, Fyn og i Jylland. 


Carsten Sørensen kender busbranchen godt indefra, da han har arbejdet i den i 20 år - blandt andet som sælger af busser samt IT-løsninger til transportbranchen.


Det var en snak på en messe med indehaveren af Hanover Danmark, der fik ham til at indse, at her var en mulighed for at overtage selskabet, der er ansvarlig for det danske marked. Den chance greb Carsten Sørensen, som stadig kan sparre med indehaveren, som er på vej på pension.


Fremtiden tegner lys men Brexit spøger 
Carsten Sørensen ser lyst på fremtiden for Hanover Danmark, som blandt andet skal levere destinationsskilte de 120 nye busser, som sættes i drift i Movia området i løbet af 2019. 


- Min opgave er at fastholde vores gode position i en lille branche med 5-10 busleverandører, 5-10 store busoperatører og 20-40 mindre i Danmark. Markedet for kollektiv trafik er udbudsbestemt, og kan ikke vokse mere. Min fornemste opgave er at udføre et solidt relationsbaseret salg til mennesker, jeg har kendt i mange år, siger Carsten Sørensen og forklarer, at en bus i kollektiv trafik typisk er i kontrakt i 6-10 år, og så skal kunden bruge en ny med skilte. 


Hanover Danmark er en del af en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1985 i Lewes lidt udenfor Brighton af Gavin Williams. Næste generation i form af to tvillingesønner styrer nu hovedkontoret og fabrikken i England samt kontakten til salgsrepræsentanter i 75 lande, hvoraf mange er fordelt i Europa. 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland skifter direktør
- Busoperatør inviterer til valgbesøg
- Tyskland får endnu en FlixTrain-forbindelse
- Forum for kollektiv trafik holdt årsmøde
- DSB efterlyser grønne idéer
- Aarhus Havn har fået undersøgt luftkvaliteten
- 21 broer og tunneller skal renoveres i år
- Parkering var til ulempe - og ulovlig
- Horsens bliver nødhavn
- Antallet af udenlandske busser i Danmark er mangedoblet på et år
- Program skaber en farverig oversigt over konsekvenser
- Unge drenge lagde muligvis sten på skinnerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst