Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skandinaviens største ro/ro-havn sætter ny rekord

Tirsdag 19. februar 2019 kl: 12:10
Af: Redaktionen

Trelleborgs Havn, der har færgeforbindelser til blandt andet Tyskland og Polen, nåede sidste år op på et nyt rekordniveau, når det gælder håndterede godsmængder. I løbet af året passerede 1.161.462 enheder gennem havnen i det sydlige Skåne. Det er en stigning på 3,2 procent

Når det gælder antal passagerer, tog 1.832.290 med færgerne, hvilket er en stigning på 4,2 procent. Stigningen er sket, selvom en af de største færger, der sejler til og fra Trelleborg, var på værft i tre måneder.


Trelleborg har færgeforbindelse til Travemünde, Rostock, Sassnitz, Swinoujscie og Klaipeda. 


Trelleborg peger på, at Unity Line, der sejler mellem Trelleborg og Swinoujscie, udvidede sin flåde med et andet skib i 2018, og TT-Line, der sejler mellem Trelleborg og Travemünde, Rostock og Swinoujscie, startede en ny linje til Klaipeda, så Trelleborgs Port kom op på fem destinationer.


- Vi kan konstatere, at de tiltag, vi har gjort og fortsat vil gøre, understøtter vores bestræbelser på at være Europas bedste ro/ro-havn, siger Jørgen Nilsson, der er administrerende direktør for Trelleborgs Hamn AB. 


- Vi arbejder hele tiden på tre prioriterede områder - kunder, personale og effektivisering, som sammen med andre aktiviteter er nøgler til vores fortsatte gode udvikling, siger han videre.


Jørgen Nilsson peger på, at 2019 er startet godt, og opførelsen af ​​et nyt færgeleje og en ny handelskaj er i fuld gang. Udvidelsen af ​​havnen følger planen og alt skal stå klart i 2025.


- Ved at udvide og flytning af havnen til et nyt område i sydøst vil vi kunne klare øgede godsmængder i længere perspektiv, siger Jörgen Nilsson.


Trelleborgs havn har som udgangspunkt en god geografisk placering i forhold til det øvrige Europa. Havnen har en høj frekvens af færgeanløb af de tre færgerederier - TT-Line, Unity Line og Stena Line - som med i alt 13 færger forbinder Trelleborg med havnene i Travemünde, Rostock, Sassnitz, Swinoujscie og Klaipeda.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst