Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

DSB lancerer DSB Orange Fri og fordobler antallet af billige billetter

Mandag 18. februar 2019 kl: 11:51
Share  


Af: Redaktionen

Fra mandag er der to typer af billige DSB Orange-billetter - Den hidtil kendte Orange-billet og så dem nye DSB Orange. Samtidig fordobler DSB antallet af billige Orange-billetter, så der hver uge er 120.000 billige billetter til salg fordelt på flere afgange over Storebælt


- Med Orange Fri får vi en billet, der har mere fleksibilitet end den billige Orange-billet, men er langt billigere end en enkeltbillet, siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.


Den nye billet Orange Fri kan købes helt op til afgang, billetten kan refunderes op til 30 minutter før, toget skal køre, hvilket giver plads til at planlægge - og ændre planer.


Desuden er der flere Orange Fri billetter på de attraktive afgange i løbet af dagen. Med den nye billetstruktur har DSB billige Orange-billetter på næsten alle afgange - dog med flest af de helt billige billetter på tidspunkter med færre rejsende, hvor der er bedre plads i togene.


- DSB ønsker at bidrage til at skabe sammenhæng for danskerne med en effektiv og klimavenlig drift. Togene kan have mange kunder med på én gang og kan bidrage til at løse nogle trængselsproblemer. Og med den ny Orange Fri billet får vi en prisstruktur, der gør toget attraktivt for flere grupper, siger Aske Wieth-Knudsen og fortsætter:


- DSB er forpligtet til at køre tog det meste af døgnet, også i de sene aftentimer og de meget tidlige morgener. Og vi vil gerne have flere med på rejserne også uden for myldretiderne. Det kan flere billige DSB Orange-billetter bidrage til.
Den nye billettype kan i første omgang købes på dsb.dk. Når DSB først på foråret lancerer en ny DSB App, bliver det også muligt at købe Orange billetter ad den kanal.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny fjernbuslov har åbnet for nye busforbindelser i Danmark
- 193 europæiske lufthavne vil være emissionsfrie i 2050
- Danskerne er blevet mere klimabevidste på ferien
- Havarikommissionen har lagt ulykkesrapport frem
- Letbanen kører færre ture til Mårslet i sommerferien
- Flymotorer udsender partikler i stil med dieselmotorer
- Flere tog kommer på skinnerne mellem København og Ringsted
- Antallet af nye busser er øget med knap en fjerdedel
- Flere lastbiler og busser bliver vinket ind til vejsidesyn
- Aalborg Lufthavn konstaterer et fald i flytrafikken
- Den kollektive trafiks visioner om klimavenlig trafik og mobilitet kommer i fokus
- EU-Parlamentets transportudvalg har to danske medlemmer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst