Forsiden
      

Dæk-leverandør siger velkommen tilbage

Onsdag 9. januar 2019 kl: 12:29
Af: Redaktionen

Første december sidste år satte Lene Lodberg sig i stolen som ny Marketing and Supply Chain Manager hos Euromaster Danmark. Hun er ikke ukendt med dæk-virksomheden, hvor hun tidligere har arbejdet som marketingchef

Dæk-leverandør siger velkommen tilbage
Lene Lodberg.
Lene Lodberg er tilbage i Euromaster efter en periode hos brillegiganten Bellinger House, hvor hun var Marketingchef i 2 år efter at have været marketingchef i Euromaster Danmark i 2,5 år.


Det er Euromasters direktør, Henrik Fusager, der har forhandlet Lene tilbage til Euromaster, og han glæder sig til det fremtidige samarbejde. 


- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at tiltrække Lene Lodberg til en meget spændende og vigtig rolle i Euromaster Danmark. Lene kender forretningen indgående fra sit tidligere virke i Euromaster, og vi er overbevist om, at hun er den rigtige person til at løfte Euromaster videre til det næste niveau, siger Henrik Fusager, og tilføjer:

- Lene Lodberg har en stærk kommerciel profil, og det bliver en styrke, når vi fremadrettet skal optimere balancen mellem indkøb, salg og marketing. Hendes stillingsbetegnelse er derfor heller ikke Marketingchef, som da hun var hos os sidst, men Marketing and Supply Chain Manager, netop for at sætte fokus på samspillet mellem indkøb og marketing. Vi har glædet os meget til at byde hende velkommen tilbage i Euromaster, og vi er allerede godt i gang med planlægningen for 2019.


Lene Lodberg selv har også glædet sig til sine nye udfordringer i kendte omgivelser. Hun går ikke så langt som til at indrømme, at hun savnede duften af dæk, men som hun selv siger: 

- Man keder sig ikke i Euromaster. Jeg var utrolig glad for at være her sidste gang, for det er en særdeles spændende virksomhed med nogle meget stærke værdier, som driver forretningen. Samtidig er vi inde i en interessant udvikling med særdeles ambitiøse målsætninger, og det ser jeg frem til at være en del af.


Udover Euromaster og Bellinger House kan Lene Lodberg også skrive virksomheder som Bestseller og Jysk på sit CV    


Om Euromaster Danmark:
  • Euromaster Danmark er et datterselskab i den Michelin-ejede dæk- og autoservicekæde, Euromaster, som med mere end 2300 centre fordelt i 17 europæiske lande er Europas førende dæk- og autoservicevirksomhed
  • Euromaster Danmark A/S rådgiver og vejleder alle slags kunder i valg af dæk og servicerer både private bilejere, mellemstore virksomheder, store vognparker, leasingselskaber, entreprenørmaskiner og landbrugskunder
  • Med hovedkontor i Skanderborg og 35 værk­steder fordelt over hele landet, er Euromaster Danmark en af landets førende virksomheder inden for dæk- og autoservicebranchen




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang
- Vognmand fra Kalundborg fik opbygget ny trækker i Jylland
- Transportvirksomhed på Vestsjælland tager læsset med ny fire-akslet tiptrailer med Hardox-lad
- Tysk lastbilproducent sender 200 lastbiler med brintforbrændingsmotorer ud på vejene

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst