Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Mand i varebil kørte op i sættevognstog

Tirsdag 18. december 2018 kl: 10:31
Share  


Af: Redaktionen

Lidt før klokken halv ni mandag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i det østgående spor på Motorvej E20 ved Afkørsel 34 Borup. En mindre varebil var kørt op bag i et sættevognstog

Motorvejen blev afspærret ved afkørsel 34 Borup i østgående retning, medens redningspersonale forsøgte at komme bilisten til undsætning. Ved påkørsel af bagenden af en sættevognen havde han pådraget sig så alvorlige kvæstelser, at han blev konstateret død på stedet. 


Ulykken skete i forbindelse med, at en 55-årig lastbilchauffør fra Engesvang i Midtjylland under kørslen med sættevognstoget havde konstateret defekt - formentlig på sættevognen, således at han akut måtte standse med et havari i første vognbane på motorvejen. Lastbilchaufføren tændte for havariblinket. Kort efter blev bagenden af sættevognen påkørt af den mindre varebil. 


Bilen kilede sig delvist ind under sættevognen, hvorved føreren af varebilen pådrog sig de dødelige kvæstelser. Føreren af varebilen blev senere identificeret som en 31-årig mand fra København SV, hvis pårørende blev underrettet om ulykken. 


Politiet tilkaldte en bilinspektør for at få undersøgt uheldsstedet og de implicerede køretøjer. Samtidig afhørte politiet den 55-årige lastbilchauffør fra Engesvang, som politiet kunne konstatere, var ædru.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst