Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern flytter aktiviteter til Aalborg Havn og udvider

Fredag 7. december 2018 kl: 11:41
Af: Redaktionen

Transportkoncernen DHL er vokset så meget i Nordjylland gennem de seneste år, så pladsen på Mineralvej i Aalborg er blevet for trang. Derfor flytter DHL Global Forwarding i Aalborg i større lokaler på Aalborg Havn, hvor der er bedre plads

Transportkoncern flytter aktiviteter til Aalborg Havn og udvider
Henrik Spelmann, filialchef i Aalborg for DHL Global Forwarding.
DHL’s nordjyske regionskontor har i en lang årrække ligget på Mineralvej i Aalborg. Her har både DHL Freight og DHL Global Forwarding til huse. DHL Freight står for transport af gods på landevej, intermodal transport og lagerservice, mens DHL Global Forwarding håndterer luftfragt, kurér og søfragt. Derudover håndterer begge selskaber projekttransporter - eksempelvis vindmøllevinger. 


Nu er DHL vokset så meget i regionen, at DHL Global Forwarding flytter til nye og større lokaler på Langerak på Aalborg Havn.


- Vi har en klar strategi om, at vi vil være tæt på kunderne. Derfor prioriterer vi vores nordjyske regionskontor i Aalborg særdeles højt, siger Flemming Jacobsen, der er administrerende direktør for DHL Global Forwarding i Denmark, og fortsætter: 

- Vi har været glade for vores nuværende placering på Mineralvej, men har også i flere år været bevidste om, at væksten på et tidspunkt ville blive begrænset af vores nuværende lokalitet. Derfor har vi nu indgået en god lejeaftale med Aalborg Havn om overtagelse af bygningerne på Langerak 28 i Aalborg Øst. 


Flemming Jacobsen siger supplerende, at DHL Global Forwarding får stor gavn af at blive placeret tæt på containerterminalen, hvor al transport til Grønland foregår fra. Samtidig kan DHL Freight, der er mere afhængig af motorvejssystemet, bevare sin nuværende placering tæt på E45. 


Michael Due Nielsen, Head of Nordics og filialchef hos DHL Freight i Aalborg siger at tilgangen til E45 og dermed regionens kunder har været afgørende for DHL Freight’s beslutning om fortsat at blive på Mineralvej i Aalborg. 


- Fokus er fortsat at fastholde den vækst, som DHL Freight de senere år har gennemgået i Skandinavien og på de kontinentale markeder. DHL Freight’s distribution og lagerhotel vil i den forbindelse få tilført yderligere plads til at kunne håndtere markedets fortsatte udvikling. Samarbejdet og synergierne med DHL Global Forwarding fortsætter uforandret, og jeg er sikker på, at DHL samlet set styrkes til glæde for vore kunder og personale, siger han.


DHL’s nye bygninger på Langerak har hidtil huset Carlsbergs depot og kontor i Nordjylland, og her får DHL 2.000 kvadratmeter lager og 200 kvadratmeter kontor:


- Vi får fordoblet vores lagerkapacitet, og det giver os blandt andet mulighed for at optimere vores arbejdsgange endnu mere. Vi får blandt andet bedre plads til at pakke vores containere til Grønland. Derudover giver de nye faciliteter os også mulighed for at tilbyde lagerløsninger til vores kunder, der ønsker opbevaring i en kortere eller længere periode, forklarer Henrik Spelmann, der er filialchef i Aalborg for DHL Global Forwarding. 


Henrik Spelmann og hans godt 20 kolleger er i gang med at indrette de nye lokaler, og fra 2. januar 2019 er alt i fuld drift fra den nye adresse. Det glæder ikke mindst commercial manager Jeppe Faber fra Aalborg Havn:


- DHL er en stor samarbejdspartner for os - ikke mindst i relation til Grønlandstrafikken. Derfor glæder det os, at vi har kunnet finde egnede bygninger her på Langerak, der både imødekommer behovet for kontorarbejdspladser og lager. Nu glæder vi os meget til at få DHL helt på plads, og at udvide samarbejdet i de kommende år, siger han.  






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst