Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Energiselskab bruger energi på at følger kunderne

Fredag 30. november 2018 kl: 11:47
Af: Redaktionen

Energiselskabet OK forsøger at udvikle sig i samme takt, som transportmarkedet, der er i konstant forandring. Det danske energiselskab oplever i øjeblikket en markant fremgang på transportmarkedet og forventer fortsat fremdrift i 2019

- I OK har vi naturligvis fokus på, hvordan vi udbygger vores position på transportmarkedet. Vi ser for eksempel på, hvordan vi gør det attraktivt for danske transportkunder med aktiviteter i udlandet at være kunde hos OK. Samtidig vil vi fortsætte med at gøre det interessant for udenlandske kunder med aktivitet i Danmark at tanke hos OK, siger Henrik Dehn, der er markedschef for transportområdet i OK.


- Vi har en pæn markedsandel, og skal vi fortsætte den positive udvikling, er vi ganske enkelt nødt til at have fokus på den internationale scene og den verden, transportsektoren i Danmark lever i. Det handler om at udbyde løsninger, der giver fleksibilitet og muligheder, der rækker ud over landets grænser, siger han videre.


Beliggenhed og beliggenhed
Selvom OK arbejder med skabe et effektivt marked og udbygge det internationale fokus, er virksomhedens hovedformål stadig at være attraktiv i Danmark. Det kommer især til udtryk ved de rette placeringer af Truck Diesel stationer, så det er nemt for kunderne at komme til og fra.


- I den forbindelse er vores rådgivning og samråd med den enkelte kunde vigtig. Vi kan hjælpe kunderne med at planlægge, hvor det er mest attraktivt for dem at tanke og hjælpe dem med at planlægge logistikken, siger Henrik Dehn og nævner, at OK har planlagt nye stationer i 2019 - blandt andet i Allerød, Odense og Herning. Sidstnævnte i tilknytning til Danske Fragtmænd.
 

- I Odense, hos vognmand Alex Andersen, bygger vi et stort anlæg med truck diesel, og vi kan løfte sløret for, at vi her også bygger den første truckvask, siger Henrik Dehn.
 

Samarbejde er nødvendigt
For at kunne udbygge det internationale fokus og skabe dynamik og fremdrift, har OK udbygget det eksisterende samarbejde med DKV, så man med OK DKV-kortet har adgang til at tanke på over 40.000 stationer i Europa.


- For at kunne tilbyde de nødvendige løsninger er samarbejde med partnere i udlandet nødvendigt - det fortsætter vi med at udvikle i 2019, siger Henrik Dehn.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst