Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Pakkedistributør udvider sin kapacitet med tre nye depoter

Torsdag 8. november 2018 kl: 09:52
Share  


Af: Redaktionen

GLS Denmark, der er en af de store pakkedistributører i Danmark, har åbnet nye depoter i København og Odense. Derudover er virksomheden i gang med at bygge et nyt stort depot i Horsens. Målet er at fremtidssikre høj sorterings- og distributionskvalitet - også i højsæsonen. Der er tale om en samlet investeringssum på 120 millioner kroner

Mindre end et år efter udvidelsen af Depot København har GLS udvidet sin kapacitet i hovedstadsområdet med endnu et depot, der ligger i umiddelbar nærhed af det eksisterende. Det nye depot, der er bygget på en grund 300 meter fra det eksisterende depot, er på 3.000 kvadratmeter og har plads til håndtering af op til 20.000 pakker pr. dag. Det er en væsentlig kapacitetstilførsel for det stadigt stigende antal e-handelspakker, som GLS oplever især i hovedsæsonen og frem til jul. Bygningsmæssigt er der mulighed for senere udvidelse og en fordobling af sorteringskapaciteten. 


I Odense er GLS for nylig flyttet ind i nybyggede faciliteter otte kilometer fra det oprindelige depot. På 3.200 kvadratmeter kan der sorteres op til 25.000 pakker. Det er en kapacitetsforøgelse på 70 procent. Endvidere er antallet af læsseramper fordoblet til 81. Det betyder, at virksomheden kan læsse flere distributionsbiler på samme tid og sikre direkte forbindelser til systemets øvrige depoter - uden omlæsning på hubben Koldin - hvilket styrker GLS-netværket yderligere.


Nyt depot i Horsens til 25.000 pakker dagligt
I Horsens er startskuddet gået for opførelse af det første GLS-depot i området. Det nye depot bliver bygget efter samme model som depotet i Odense og skal fremadrettet forsyne vækstregion Østjylland direkte. Det får en sorteringskapacitet på 25.000 pakker pr. dag, samt mulighed for udvidelse. Depotet kommer til at betyde en væsentlig aflastning af GLS-depoterne i Kolding og Aarhus. 


Udvidelser i hele Danmark
- Højsæsonens markant stigende pakkemængder fra vores kunder har i de seneste år givet os kapacitetsmæssige udfordringer, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. 


- Derfor har vi valgt at investere i alle dele af landet, så vi også fremover kan sikre vores kunder høj kvalitet - hele året, siger han videre.


I 2017 startede GLS Denmark det største udvidelsesprojekt i virksomhedens historie. Ud over de nævnte byggerier har GLS udvidet det allerede eksisterende depot i København to gange. Også i Herning har man udvidet og moderniseret. Derudover er der yderligere projekter er på tegnebrættet. Når projektet er gennemført, vil der, udover hubben i Kolding være i alt ni depoter.


GLS Denmark og GLS koncernen
  • GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V., der har hovedsæde i Amsterdam
  • GLS leverer pakkedistributionsløsninger til over 270.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser
  • GLS er også til stede i otte amerikanske stater samt i Canada og er forbundet med resten af Verden via kontraktlige aftaler
  • GLS råder over et halvt hundrede centrale hubs og over 1.000 depoter og agenturer
  • GLS er en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Omkring 18.000 medarbejdere og ca. 30.000 køretøjer arbejder hver dag for GLS
  • I regnskabsåret 2017/18 transporterede GLS 584 millioner pakker og havde en omsætning på 2,9 milliarder euro
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand har en transportløsning med et tre-akslet container-tipchassis
- Korn- og foderstofforretning ruller ud med to nye lastbiler
- Dækproducent lancerer nyt brændstoføkonomisk dæk
- Havn og erhvervsmægler samarbejder om udleje af nye erhvervsarealer
- Fortsat fokus på styrket e-handel og en bæredygtig brevvirksomhed
- Underskuddet skal ses med støttebriller på
- Special-bygget lastbil har greb om trawl
- Fynsk vognmand kører ud med gående gulv
- Trækkeren skal trække et tungt læs
- Speditionsvirksomhed dømt for medvirken til ulovlig godskørsel
- Mercedes-Benz tog næste halvdelen i juli
- Svensk kurervirksomhed køber op i Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst