Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Molslinjen driver endnu flere færgeruter

Onsdag 24. oktober 2018 kl: 10:04
Share  


Af: Jesper Christensen

Ind til 1. september i år drev Molslinjen helårsruten mellem Odden og Aarhus og delårsruten mellem Odden og Ebeltoft. Siden har Molslinjen fået flere færgeruter at se til. 1. september overtog rederiet betjenigen af Bornholm med ruterne Rønne-Ystad, Rønne-Køge og Rønne-Sassnitz - og senere fik rederiet grønt lys til at købe de øvrige ruter i rederiet Danske Færger. Med købet fører Molslinjen en idé om at skabe ét stort danske færgerederi ud i virkeligheden

Tirsdag i denne uge overdrog Staten og Clipper Group, der i fællesskab var ejere af Danske Færger, alle aktier i rederiet til Molslinjen. Handelen betyder, at Molslinjen nu driver ni færgeruter.


Molslinjen overtager alle medarbejdere og skibe i Rederiet Færgen. Det betyder, at ruten Bøjden-Fynshav fremover hedder Alslinjen, ruten Esbjerg-Fanø hedder Fanølinjen, ruten Spodsbjerg-Tårs hedder Langelandslinjen og ruten Kalundborg-Ballen hedder Samsølinjen.


- Alle disse færgeruter sørger hver dag for mobilitet og sammenhængskraft i Danmark. Sammen med medarbejderne vil vi nu udvikle og skabe nye aktiviteter på ruterne for at fastholde arbejdspladser og sikre, at færgeruterne også i fremtiden vil spille en væsentlig rolle i dansk infrastruktur også for de øer og lokalsamfund, som er afhængige af deres færge, siger Molslinjen’s administrerede direktør Carsten Jensen.


Medarbejdere og kunder vil ikke i første omgang opleve de store forandringer - men ét sted vil der inden for meget kort tid komme en afgørende ændring.


De mange daglige brugere af færgeruterne har hidtil skullet finde oplysninger og booke deres rejser på én fælles hjemmeside. Dette ændrer sig, for fremover får hver enkelt rute sin egen hjemmeside.


- Med én hjemmeside for hver rute gør vi det hurtigere og mere overskueligt for den rejsende at booke billet. Og så håber vi samtidig, at hjemmesiden vil give flere lyst til at besøge destinationerne, siger Carsten Jensen.


Med overtagelsen af Danske Færger fører Molslinjen en tidligere idé hos Clipper Group ud i virkeligheden. Clipper Group investerede i sin tid i Danske Færger med et mål om at skabe ét stort rederi med de færgeruter, som Molslinjen i dag driver.


Læs om Clipper Groups planer fra 2007:
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbilchauffør speedede op i stedet for at bremse
- Undersøgelse bekræfter mangel på chauffører
- Leasingfirma ansætter ny account manager
- Banedanmark mangler en definition af vindfølsomme køretøjer
- 3F holder debatmøde om social dumping
- Borgerne i landets anden største by sender mere plast og metal til genbrug
- Spansk affaldskoncern overtager dansk selskab
- Beskæftigelsen kunne stige endnu mere - hvis reformviljen vendte tilbage
- Lastbilproducent investerer 33 millioner euro i forsknings- og udviklingscenter
- Udenlandsk vognmand havde is på taget - og kørt ulovligt
- Fragtmand fra Ulfborg har fået den første af fire
- Nye initiativer skal forebygge alvorlige ulykker på transportområdet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst