Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Politikere siger ja til ny vej fra havnen i Horsens

Tirsdag 2. oktober 2018 kl: 11:34
Share  


Af: Redaktionen

Byrådet i Horsens har vedtaget budgettet for 2019 og de kommende år. Det betyder eksempelvis, at et ønske om en mere direkte forbindelse fra Horsens Havn til motorvejen er rykket nærmere på at blive opfyldt

I budgettet for 2019 og de kommende år lægger et enigt byråd op til, at anlægsarbejdet med den sidste del af Ringvej Syd skal rykkes frem. Allerede i 2019 skal forberedelserne til hele strækningen fra Bjerrevej og Bollervej til Horsens Havn gå i gang. Oprindeligt skulle den sidste del af vejen først stå klar om knap 10 år.


- I min optik kan det næsten kun gå for langsomt med at etablere det sidste stykke af ringvejen syd om Horsens. Hele byen vokser, og det giver store udfordringer for infrastrukturen, og for havnens kunder og virksomheder er det bestemt ikke optimalt, at lastbilerne skal tværs gennem en midtby, hvor der kommer mere og mere trafik, siger Claus Kvist Hansen, der er formand for bestyrelsen i Horsens Havn.


Formanden peger på, at der hver dag kører et meget stort antal lastbiler til og fra havnen. En ny vej over fjorden og ud mod Horsens Syd vil i høj grad være med til at tage det værste tryk væk fra trafikken i midtbyen - også for anden trafik end blot lastbilerne.


- Havnen er en vigtig livsnerve for byen, og derfor skal den have ordentlige betingelser. En ny vejforbindelse vil ikke blot være med til at fremtidssikre havnen; den vil være en enorm gevinst for hele byen. Derfor skal vi i gang med arbejdet hurtigst muligt, siger Claus Kvist Hansen.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DFDS skifter logistic-direktør
- Fire nye Goldhofer-trailere har dobbelt udtræk
- Blockchain-løsning skal øge åbenheden i biltransportbranchen
- Nyt distributionscenter i Greve har fået sin første nye lejer
- Dragørvognmand drager ud med rullegræs bag gardinerne
- Renault var med på elektrisk konference i Lyon
- Vognmand på Stevns tipper med kærre fra jysk forhandler
- Selvkørende lastbil har fået debut på svensk landevej
- 21 broer og tunneller skal renoveres i år
- Skraldebiler i Middelfart stopper med traditionel diesel
- Horsens bliver nødhavn
- Transportarbejdsgivernes formand fortsætter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst