Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark

Fredag 21. september 2018 kl: 14:13
Af: Redaktionen


I september sidste år kørte svenske Best Transport til Danmark. Selskabet oplyser, at det siden ankomsten har oplevet vækst og betragter Danmark som et centralt marked i kampen om at blive førende i Norden, når det kommer til hurtig levering af pakker

Best Transport peger på, at forbrugernes behov og øgede krav har skabt et hul i markedet for virksomhedens koncept, og efterspørgslen blandt virksomheder er også opadgående. 


Samme-dag-levering er en af de services, som Best Transport satser stort på. Og i omtrent et år har danskerne kunne få leveret deres pakker samme dag, som de blev bestilt hos flere af danske netbutikker. Blandt kunderne er firmaer som H&M, Boozt.com og Skincity.


- Det har været en spændende rejse, vi har været på i Danmark, og vi er meget stolte over, hvor langt vi allerede er kommet med at etablere os her i landet. Vi er glade for, at mange firmaer har taget vores koncept til sig, så de kan servicere deres kunder hurtigt og effektivt. Men vi ser hele tiden på, hvordan vi kan gøre vores service endnu bedre, siger Kitte Filtenborg, der står i spidsen for Best Transport i Danmark. 


Ifølge hende er der stort behov for hurtige leveringer, da de danske forbrugere stiller større og større krav til at få deres varer hurtigt, og når det passer dem. Den service bliver både de virksomheder, som tilbyder online salg, og transportselskaberne nødt til at efterkomme, hvis de skal stå distancen. 


Danmark er vigtigt skridt mod Nordisk førertrøje 
Best Transport har længe været succesfuldt transportfirma i Sverige, og nu er sigtekornet rettet mod at blive førende i Norden, når det kommer til hurtige leveringer. Omsætningen for hele koncernen har været støt stigende siden 2015, og i 2018 regner man med at omsætte for 613 millioner svenske kroner. I 2015 omsatte man for 350 millioner svenske kroner. 


- Vi trækker på alle de gode erfaringer, som vi har fra Sverige og de øvrige skandinaviske lande, når vi udvikler vores forretning i Danmark. Vi ser desuden på, hvordan vi kan udvide Best Transport gennem organisk vækst og via opkøb. Blandt andet når det kommer til geografisk udbredelse og nye typer services, som matcher vores kunders behov, og som er enkle og digitale, siger Kitte Filtenborg. 


I øjeblikket kører Best Transport hovedsagligt i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men har også daglig distribution i Nordjylland og på Fyn. Lige nu arbejdes der på at sætte en løsning op mellem Malmø og København, hvilket betyder, at man også kan tilbyde levering mellem de to byer samme dag. Således vil kunderne kunne få afhentning i København om morgenen og levering over middag i Malmø samme dag og omvendt. 


- Hurtig pakkelevering i og omkring de større byer er klart vores styrke, og vi vil gerne etablere os uden for hovedstadsområdet. Og planerne for hvordan vi kan tilbyde samme-dag-leveringer til en større del af Danmark er fremskredne, påpeger Kitte Filtenborg. 


Om Best Transport: 
  • Siden 1976 har Best Transport tilbudt små og store virksomheder transportløsninger
  • I dag har virksomheden cirka 450 køretøjer som dagligt udfører flere tusind leveringsopgaver
  • Best Transport er aktive i København, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå, Jönköping, Halmstad og Oslo

Interesserede kan læse mere om Best Transport her:




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst