Forsiden
      

Jubilar fik otte-benede hestekræfter

Tirsdag 18. september 2018 kl: 09:39
Af: Redaktionen

Jubilar fik otte-benede hestekræfter

Lars-Erik Iversen havde i sommers 10 års jubilæum hos Stenager Transport i Skibby på Sjælland. Det blev markeret med en ny Scania

Jubilar fik otte-benede hestekræfter
Chauffør Lars-Erik Iversen havde i sommer 10 års jubilæum hos Stenager Transport i Skibby på Sjælland. I den anledning blev den trofaste chauffør i sidste uge fejret med en ny Scania R 650 8X4*4 med Sawo-wirehejs, så den otte-benede motor har lidt at arbejde med


Der er ikke sparet på noget på Lars-Erik Iversens nye bil, og af udstyr kan blandt andet nævnes premiumstole, V8-læderpakke, retarder, premium-radio med navigation, bak- og læssekamera, dørsider med V8-logo og LED-lys. Derudover er bilen indrettet med gardiner og måtter fra FL Buur.


Den nye V8’er er opbygget hos Sawo, mens Laugesens Autolakereri i Ringsted har stået for lakeringen i de karakteristiske Stenager-farver. Scania i Frederikssund har stået for klargøring, og Scania’s lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den spændte jubilar.


Stenager Transport har aftaler på hele deres flåde, hvorfor der også er tegnet en seksårig fuld reparationsaftale på Lars-Erik Iversens nye bil. Med Scania’s reparationsaftaler har virksomheden altid et overblik over de faste månedlige omkostninger, og de undgår dermed uventede udgifter.


Som noget nyt har Stenager Transport også tegnet et fartskriverabonnement med trådløs overførsel på den nye bil. Sådan et abonnement indsamler information fra fartskriveren og førerkortet, og giver virksomheden indsigt i chaufførens aktivitet og køretøjsbrug. Med fartskriverabonnementet følger adgang til Scania’s fartskriverportal, hvor de overførte filer lagres, og hvor virksomheden blandt andet kan se rapporter over chaufførens aktiviteter og følge op på eventuelle overtrædelser. Det er servicesælger Jesper Sørensen, der har stået for salg af reparationsaftale og fartskriverabonnement.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst