Forsiden
      

Volvo Danmark sætter lærlinge og elever højt for at sikre fremtiden

Mandag 17. september 2018 kl: 15:19
Af: Redaktionen

Kampen om lærlinge og elever er hård. Det mærker aktørerne på lastbilområdet også. Volvo Danmark har derfor de sidste år søsat forskellige initiativer for at tiltrække og ikke mindst fastholde de gode lærlinge og elever. Et af disse er et stort lærlinge- og elevarrangement, hvor de nye talenter mødes til teambuilding baseret på Volvo’s værdier og kundeløfter


Volvo Danmark sætter lærlinge og elever højt for at sikre fremtiden
I det seneste arrangementet deltog over 80 elever og lærlinge samt flere instruktører fra alle fire danske forhandlere af Volvo Trucks og Renault Trucks - Autohuset Vestergaard, Skifter Lastbil, Titan Lastvogne og Volvo Truck Center. Arrangement foregik som tidligere på Mommark Handelskostsskole på Als. Der var lagt op til to dage med masser af mentale og fysiske udfordringer, frisk luft og socialt samvær.

 
På førstedagen blev der i alt gennemført 13 forskellige aktiviteter såsom sumobrydning, støvlekast, og bueskydning. Dagen sluttede festligt med et grillarrangement og godnatøl i cafeen. På dag to kunne det første hold nyde solopgangen på stranden, imens de byggede deres tømmerflåde, og senere stod programmet på QR-skattejagt.


- Selvom det var et stramt program og et stort hold, blev der gået til stålet. Og jeg er særdeles imponeret over den fightervilje, der var blandt samtlige deltagere. Alle var med og løftede i flok sammen med deres teamkammerater, siger koordinator på arrangementet og underviser, Christian Seeberg.

  
Jan Egegaard Jensen, Competence Development Manager hos Volvo Danmark, er ikke i tvivl om, at ressourcerne, der bruges på arrangementet, er godt givet ud. 


- Vi tror på, at disse to dage medvirker til, at elever og lærlinge hos Volvo får en følelse af at være særdeles værdsatte i organisationen, og at de kan mærke, at de er en del af noget større. Det er jo vores fremtid, vi investerer i, siger Jan Egegaard Jensen.
 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst