Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Horsens-politiker ønsker en betalingsløsning for parkering af lastbiler

Torsdag 13. september 2018 kl: 09:57
Share  


Af: Redaktionen

I forbindelse med budgettet for 2019 har politikerne i Horsens Kommune vedtaget at indføre p-kontrol ag parkerede lastbiler hele døgnet ugen rundt. Baggrunden er ulovligt parkerede lastbiler på flere industriveje i kommunen plus chaufførernes efterladenskaber. Politiker fra Dansk Folkeparti mener, at den øgede kontrol og eventuelle bøder vil få lastbilchaufførerne væk. Politiker fra Socialdemokraterne taler for en parkeringsløsning, hvor lastbilchauffører mod betaling kan langtidsparkere lovligt

- Jeg tror på, at lastbilerne nok skal forsvinde, når de begynder at få bøder, for det er jo ikke kun et spørgsmål om økonomi. Når chaufføren har fået en bøde, skal han også flytte lastbilen, og det kan give udfordringer i forhold til deres køre- og hviletider, siger Michael Nedersøe fra Dansk Folkeparti i Horsens Kommune til Horsens Folkeblad. 


Han vil tage spørgsmålet om øget lastbilkontrol op igen på næste byrådsmøde, da han mener, at Horsens Kommune bør øge kontrollen af parkerede lastbiler med det samme.


Niels Peter Bøgballe (S), der er næstformand i Plan- og miljøudvalget i Horsens Kommune mener, at udfordringen med ulovligt langtidsparkerede lastbiler og efterladt skrald ikke løser sig alene ved øget kontrol. Han mener, at der skal findes en løsning, hvor lastbilchauffører mod betaling kan langtidsparkere lovligt.


- Det skal etableres i privat regi, for jeg mener, at skatteborgernes penge kan bruges bedre end på lastbilparkering, siger Niels Peter Bøgballe til Horsens Folkeblad.


Han peger på transportcenter-området Exxit 59 nord for Vejle, hvor det eksempelvis er muligt at leje en lastbilparkeringsplads. 


- Så hvis nogen i privat regi vil tjene penge på at udleje parkeringspladser til lastbiler, der kommer til Danmark, så mener jeg, kommunen skal støtte op om det, siger Niels Peter Bøgballe til Horsens Folkeblad.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD har stævnet EU-Kommissionen i spørgsmålet om statsstøtte til PostNord
- Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark
- Hollandsk hybrid kan køre op til 50 km på ren el
- Plug-in hybrid-lastbil kan køre op til 10 kilomete rpå strøm
- Ekspres-koncern justerer sine priser
- Dansk transportkoncern får ny partner på det tyrkiske marked
- Årets varebil blev enten den ene, den anden eller den tredje
- Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
- Benzin og diesel bliver mærket
- Polsk chauffør blev idømt fængselsstraf og udvisning
- Hver femte dansker vil forbyde mobiltelefonen i trafikken
- 80-årig kvinde cyklede ind i en skraldebil - og er efterfølgende død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst