Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Maskinfabrik etablerer sig på havnen i Aalborg

Tirsdag 11. september 2018 kl: 12:51
Share  


Af: Redaktionen

Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. A/S flytter alle sine aktiviteter fra Klarup til Aalborg Havn, hvor virksomheden har købt en 28.000 kvadratmeter stor grund på Langerak. Her vil virksomheden, der beskæftiger mellem 60 og 80 medarbejdere, til næste år opføre en ny maskinfabrik

Maskinfabrik etablerer sig på havnen i Aalborg
Virksomheden har siden 1982 haft til huse på Nørremarksvej i Klarup, men efterhånden er den ordreproducerende underleverandørvirksomhed vokset ud af rammerne.


- Vi har gennem årene løbende udvidet i Klarup, hvilket betyder, at vores forretning i dag er spredt over flere lokationer på Nørremarksvej, og det giver nogle ulemper blandt andet i forhold til den interne transport. På den nye fabrik samler vi det hele under ét tag, siger administrerende direktør Lars Christiansen og fortsætter: 


- Derudover får vi en fabrik med nye og moderne faciliteter og produktionsredskaber, som er mere end dobbelt så stor som vores nuværende. Vi tror på, at det er et afgørende skridt for den fortsatte udvikling af vores forretning. 


Maskinfabrikken Fuglsang har i dag 3.500 kvadratmeter fordelt på tre matrikler. Den nye fabrik bliver på 8.000 kvadratmeter. 


Lars Christiansen fortæller, at overvejelserne om flytningen har stået på gennem et par år, og i den periode har man også overvejet muligheden for at udvide i Klarup.


- Vi kunne måske nok have udvidet her i Klarup, men realiteten er, at Klarup er ved at omdanne sig til en by med endnu mere fokus på nye boliger. Vi bor i forvejen tæt på et boligområde, og det er klart, at det giver nogle begrænsninger. Desuden ville vi, hvis vi blev i Klarup, stadig stå med samme logistiske udfordring med de spredte lokationer, siger han og uddyber om årsagen til, at valget faldt på Aalborg Havn.


- Aalborg Havn er et industriområde, hvor vi ikke bliver mødt af de begrænsninger, der er forbundet med at bo i et bymiljø. Ydermere kommer lokationen forhåbentlig også til at åbne nogle døre til nye muligheder.


Opførslen af den nye fabrik går i gang næste år ventes færdigt i slutningen af 2019 eller i begyndelsen af 2020. 


Hos Aalborg Havn er det virksomheder som Maskinfabrikken Fuglsang, som man gerne vil tiltrække. Ifølge salgschef Kjartan Ross er det netop plads til udfoldelse og udvidelse, som ofte tæller højest, når virksomhederne skal finde en ny lokation: 


- Vi har haft et meget højt aktivitetsniveau de seneste år. Eksisterende virksomheder udvider og nye kommer til, og det skyldes ikke mindst, at de ikke oplever begrænsninger i deres udfoldelsesmuligheder. Her er logistikken optimeret, og vi hjælper med sparring og rådgivning, så virksomhederne kan drive deres forretning mere intelligent. Derfor er vi naturligvis meget tilfredse med, at Maskinfabrikken Fuglsang nu også bliver en del af erhvervsparken, siger han. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD har stævnet EU-Kommissionen i spørgsmålet om statsstøtte til PostNord
- Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark
- Hollandsk hybrid kan køre op til 50 km på ren el
- Plug-in hybrid-lastbil kan køre op til 10 kilomete rpå strøm
- Ekspres-koncern justerer sine priser
- Dansk transportkoncern får ny partner på det tyrkiske marked
- Årets varebil blev enten den ene, den anden eller den tredje
- Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
- Benzin og diesel bliver mærket
- Polsk chauffør blev idømt fængselsstraf og udvisning
- Hver femte dansker vil forbyde mobiltelefonen i trafikken
- 80-årig kvinde cyklede ind i en skraldebil - og er efterfølgende død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst