Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Københavns Lufthavne A/S får ny kommunikationsdirektør

Mandag 3. september 2018 kl: 20:50
Share  


Af: Redaktionen

43-årige Peter Goll tiltræder 1. november som ny kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn, som dermed vil styrke indsatsen for at varetage den særlige samfundsmæssige rolle, som lufthavnen har

Københavns Lufthavne A/S får ny kommunikationsdirektør
Peter Goll.
Gennem de seneste godt fem år har Københavns Lufthavn især arbejdet med at styrke passageroplevelsen og effektiviteten i lufthavnen. Arbejdet med at gøre det endnu bedre for de luftfartsselskaber, der flyver fra København - og for alle rejsende - fortsætter. Samtidig er det nu tid til at bygge videre på de resultater, der er skabt gennem de seneste år.


- Københavns Lufthavn er ikke kun en vigtig forretning for ejerne - herunder den danske stat - det er også vores opgave at løfte en vigtig og bredere samfundsmæssige opgave. Vi skal bidrage til at skabe vækst, vi skal bidrage til at gøre luftfart grønnere, og vi skal være en god og ansvarlig arbejdsplads for vore mange medarbejdergrupper. Den opgave har vi altid haft fokus på, men det er også på det område, hvor vi kan gøre mere i de kommende år, siger administrerende direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye


- Det er derfor også glædeligt, at vi kan meddele, at Peter Goll har sagt ja til at påtage sig den opgave, siger han videre.


Peter Goll kommer med et stærkt sæt kompetencer. Han driver i dag sin egen virksomhed og har før da haft en lang karriere med et bredt udsnit af kommunikationsfaglige, ledelses- og samfundsmæssige spørgsmål i fokus. Han har været rådgiver for toppolitikere, nordisk partner og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese samt direktør med ansvar for borgervendte ydelser i Falck. Derudover er han et kendt ansigt for seere af det politiske magasin på DR2 ”Jersild minus Spin”.


- For mig er det her en enestående chance for at arbejde sammen med nogle meget dygtige mennesker og nogle meget ansvarlige ejere om at gøre en velfungerende virksomhed endnu bedre til at varetage og kommunikere om sin samfundsmæssige rolle. Og det giver samtidig mulighed for at styrke arbejdet med det særlige ansvar som Københavns Lufthavn har for at inddrage sine interessenter i en tæt dialog om udviklingen af lufthavnen. Det er så spændende og vigtig en opgave, at jeg kun kunne sig ja tak, da jeg fik den tilbudt, siger Peter Goll.


Peter Goll indtræder i ledelsen i Københavns Lufthavn i stillingen som vice president og kommunikationsdirektør 1. november. Indtil da arbejder han som konsulent - dels for Københavns Lufthavn, dels med at færdiggøre projekter og opgaver, han i dag har som konsulent i sin egen virksomhed for forskellige virksomheder og organisationer.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Københavns Lufthavn har en andel på 83 procent
- Danske lufthavne betjente 18,2 millioner passagerer
- Pallevirksomhed er udpeget som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk
- Dansk flyselskab holder rute mellem Esbjerg og Aberdeen i luften
- Britisk flyselskab er gået konkurs
- Transportkoncern er klar til vækst og opkøb
- Flyproducent vil indstille produktionen af verdens største fly
- Sønderborg Lufthavn skal være mere grøn
- Tysk flyselskab er gået konkurs
- Lavprisflyselskab henter tre milliarder kroner
- Ny lufthavn i Tyrkiet er klar til alle passagerer i marts
- Droner skal flyve blodprøver og læger mellem hospitaler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst