Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Københavns Lufthavne A/S får ny kommunikationsdirektør

Mandag 3. september 2018 kl: 20:50
Af: Redaktionen

43-årige Peter Goll tiltræder 1. november som ny kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn, som dermed vil styrke indsatsen for at varetage den særlige samfundsmæssige rolle, som lufthavnen har

Københavns Lufthavne A/S får ny kommunikationsdirektør
Peter Goll.
Gennem de seneste godt fem år har Københavns Lufthavn især arbejdet med at styrke passageroplevelsen og effektiviteten i lufthavnen. Arbejdet med at gøre det endnu bedre for de luftfartsselskaber, der flyver fra København - og for alle rejsende - fortsætter. Samtidig er det nu tid til at bygge videre på de resultater, der er skabt gennem de seneste år.


- Københavns Lufthavn er ikke kun en vigtig forretning for ejerne - herunder den danske stat - det er også vores opgave at løfte en vigtig og bredere samfundsmæssige opgave. Vi skal bidrage til at skabe vækst, vi skal bidrage til at gøre luftfart grønnere, og vi skal være en god og ansvarlig arbejdsplads for vore mange medarbejdergrupper. Den opgave har vi altid haft fokus på, men det er også på det område, hvor vi kan gøre mere i de kommende år, siger administrerende direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye


- Det er derfor også glædeligt, at vi kan meddele, at Peter Goll har sagt ja til at påtage sig den opgave, siger han videre.


Peter Goll kommer med et stærkt sæt kompetencer. Han driver i dag sin egen virksomhed og har før da haft en lang karriere med et bredt udsnit af kommunikationsfaglige, ledelses- og samfundsmæssige spørgsmål i fokus. Han har været rådgiver for toppolitikere, nordisk partner og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese samt direktør med ansvar for borgervendte ydelser i Falck. Derudover er han et kendt ansigt for seere af det politiske magasin på DR2 ”Jersild minus Spin”.


- For mig er det her en enestående chance for at arbejde sammen med nogle meget dygtige mennesker og nogle meget ansvarlige ejere om at gøre en velfungerende virksomhed endnu bedre til at varetage og kommunikere om sin samfundsmæssige rolle. Og det giver samtidig mulighed for at styrke arbejdet med det særlige ansvar som Københavns Lufthavn har for at inddrage sine interessenter i en tæt dialog om udviklingen af lufthavnen. Det er så spændende og vigtig en opgave, at jeg kun kunne sig ja tak, da jeg fik den tilbudt, siger Peter Goll.


Peter Goll indtræder i ledelsen i Københavns Lufthavn i stillingen som vice president og kommunikationsdirektør 1. november. Indtil da arbejder han som konsulent - dels for Københavns Lufthavn, dels med at færdiggøre projekter og opgaver, han i dag har som konsulent i sin egen virksomhed for forskellige virksomheder og organisationer.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst