Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk shipping-koncern indgår samarbejdsaftale med norsk rederi

Tirsdag 17. juli 2018 kl: 08:42
Share  


Af: Redaktionen

Det familieejede norske rederi åbner ny fast rute mellem Danmark og Norge med Blue Water som dansk salgsagent. På sigt skal der være ugentlige anløb i Hirtshals

Hver anden lørdag vil fartøjet M/S ”With Frohavet” fremover anløbe Hirtshals Havn. En fast rute mellem Norge og Danmark har gennem længere tid stået højt på ønskelisten hos det norske rederi Egil Ulvan Rederi AS. Og nu bliver ruten en realitet.


- Der er efterspørgsel efter en fast fragtrute mellem Norge og Danmark. Vi og mange andre aktører indenfor branchen har derfor store forventninger om, at det skaber positive resultater, siger Arild Hoff, som er daglig leder af Egil Ulvan Rederi AS.


Blue Water Hirtshals’ rolle i samarbejdet er at fungere som havneagent, udføre stevedoreopgaver og være Egil Ulvans danske salgsagent. Dermed skal Blue Water sørge for at promovere ruten og sikre succesen med transport fra Danmark mod Norge.


I Hirtshals har Blue Water været en fast del af havnen siden 1989. En væsentlig del af kontorets aktiviteter omfatter transport af al slags gods til og fra Nordatlanten og Skandinavien. Netop Norge har i en årrække været et strategisk indsatsområde for folkene på kontoret på havnen i Hirtshals, der i dag har færgeforbindelser til flere havne i det sydlige og sydvestlige Norge.


Den faste godsrute vil  blive besejlet af M/S ”With Frohavet”, som anløber Hirtshals første gang den 28. juli. På sigt er det planlagt, at M/S ”Kristian With” også skal indsættes på ruten, så der vil være ugentlige anløb til Hirtshals. Fartøjerne vil fragte forskellige typer stykgods, fødevarer og projektlaster til og fra Danmark og Norge. Rederiet anløber ugentligt 30 norske havne.


Det familieejede Egil Ulvan Rederi AS blev oprettet i 1919. I dag er det tredje og fjerde generation, som står i spidsen for selskabet. I 80’erne og 90’erne blev selskabet drevet fra hjemmekontorer, men i takt med at firmaet er vokset, er der siden blevet ansat flere folk, så medarbejderantallet i dag er nået op på ni i administrationen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportkoncern er klar til vækst og opkøb
- Analyse skal klarlægge konsekvenser ved sejlads i Arktis
- DSV vil give mere for aktierne i konkurrent
- Panalpina er i dialog med konkurrent om samarbejde
- Gammel virksomhed får ny shipping-pratner
- Danske Rederier stiller skarpt på samarbejde med bachelorstuderende
- Dansk shipping-koncern deltager i byggeriet af storhavn ved Sortehavet
- Terminal-operatør har skåret ned på energiforbruget
- Verdens stærkeste havnearealerne i Esbjerg kører i Esbjerg
- EU strømliner meldeformaliteter for skibe
- Aarhus Havn nøler med landstrøm til skibe
- Styrelse inviterer til Brexit-vejledning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst