Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
MATERIELUDLEJNING:

Udlejningsvirksomhed vokser sammen med byggeriet i Østjylland

Torsdag 5. juli 2018 kl: 10:47
Share  


Af: Redaktionen

Horsens Lift investerer i en ny administrationsbygning, flere ansatte, mere materiel. Byggeriet i Østjylland har en stor del af æren for virksomhedens vækst på mellem 20 og 25 procent på et år. Udlejningsflåden er nu på 325 enheder

MATERIELUDLEJNING:: Udlejningsvirksomhed vokser sammen med byggeriet i Østjylland
En ny administrationsbygning på 1.000 kvadratmeter til en million kroner i hovedsædet i Horsens er netop taget i brug, så aflevering og afhentning kan foregå mere smidigt og hurtigere end før. En ny lagerhal forventes opført, medarbejdertallet er vokset til 16, omsætningen er vokset med mellem 20 og 25 procent på ét år, og antallet af lifte, teleskoplæssere, bæltemaskiner og andet udlejningsmateriel er steget til 325 enheder.


- Det svinger selvfølgelig lidt, fordi vi også løbende sælger ud af det brugte materiel, når det runder de fem år, men det er deromkring, siger direktør Esben Vernholdt Jensen, der ejer og driver udlejningsfirmaet med adresser i Horsens, Middelfart og Aarhus på lige fod med sin hustru Jeanette.


Længere udlejningsperioder
Den øgede omsætning kommer ikke kun som følge af et stigende antal nye kunder blandt Østjyllands entreprenører, boligselskaber, haller, håndværkere og private: 


- Den øgede omsætning skyldes også, at lejeperioderne er længere end tidligere, siger Esben Vernholdt Jensen, der hele tiden holder øje med, om der skal indkøbes lifte eller andet materiel, der kan mere og andet end de nuværende modeller.


- Vi har lige købt en ny glaslift, som kan bruges af håndværkere, der skal skifte vinduer ud i boligblokke, og af glarmestre, der skal sætte energiruder i eksisterende vinduer. Snart får vi også en smal 10-meters Snorkel-lift på prøve. Den er 40 centimeter smallere end den hidtil smalleste på markedet, der er 175 centimeter. Det kan være meget praktisk, når man skal ind på meget smalle mellemrum,  Esben Vernholdt Jensen, der også mærker en stor efterspørgsel efter knækstyrede minilæssere. De er meget populære som pladsmaskiner, fordi de er så fleksible, kan operere på meget lidt plads og kan aflaste mandskabet i mange løftesituationer. Desuden kan der påmonteres mange slags greb og skovle.


Byggesæsonen er firmaets travleste, så direktøren har et godt tip til folk, der ønsker at leje en lift til en hurtig opgave: Vent, til byggesæsonen er overstået. Der opnås de bedste tilbud.


Om Horsens Liftudlejning:
  • Horsens Liftudlejning blev stiftet i 1993 og har siden udlejet lifte til entreprenører, håndværkere, boligforeninger og private i Jylland og på Fyn
  • Udlejningsflåden består af 325 forskellige slags trailer-, sax- og bomlifte med arbejdshøjder fra 8-43 meter, som dækker de fleste arbejdsopgaver
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Supermarkedskæder får elektriske transporter
- Kravene vil bidrage til at nedbringe transportsektorens emissioner
- Chaufføren får den nye af sin vognmansbror
- Politiet efterforsker stenkast fra motorvejsbro
- Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning
- Mere gods tog toget til og fra Skandinaviens største havn
- Lastbiler og busser står for en fjerdedel af CO2-udslippet
- Regler er nødvendige og kræver indsats på flere fronter
- Skånsk havn med bornholmerforbindelser satte ny rekord
- MAN er i stødet på transportmessen i Herning
- Enighed i EU åbner for mindre CO2-udledning fra tunge køretøjer
- Volvo Trucks vil skynde på udviklingen af mere klimavenlig transport

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst