Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk Erhverv skifter ud i topledelsen

Onsdag 20. juni 2018 kl: 21:42
Af: Redaktionen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er udnævnt til ny administrerende direktør for Dansk Erhverv. Brian Mikkelsen afløser Jens Klarskov, der efter gensidig aftale fratræder sin stilling med virkning med det samme

- Jeg vil gerne anerkende og takke Jens Klarskov for den store indsats han siden 2008 har ydet Dansk Erhverv sammen med Dansk Erhvervs dygtige medarbejdere. Der er tale om et meget flot stykke arbejde, der har resulteret i den stærke position Dansk Erhverv har i dag. Men tiden er inde til at lade nye kræfter træde til, der kan føre Dansk Erhverv videre i henhold til vores strategi, siger Dansk Erhvervs formand, Jens Mathiesen, og fortsætter:


- Derfor er det en stor glæde, at Brian Mikkelsen har takket ja til posten som Dansk Erhvervs nye administrernede direktør og til at stå i spidsen for den fortsatte markante udvikling af Dansk Erhverv. 


Jens Mathiesen fremhæver, at bestyrelsen i Dansk Erhverv ser frem til at arbejde sammen med Brian Mikkelsen der blandt andet har erfaring fra 24 år i Folketinget og 12 år på forskellige ministerposter. Jens Mathiesen betegner Brian Mikkelsen som den bedst tænkelige person til at stå i spidsen for Dansk Erhverv fremadrettet.


- Efter mange spændende og interessante år i politik, er tiden inde til at prøve kræfter med nye udfordringer. Jeg er beæret og stolt over at være Dansk Erhvervs nye adm. direktør. Jeg kender jo Dansk Erhverv rigtig godt, ikke mindst formandskabet, forretningsudvalget og bestyrelsen og de virksomheder, de repræsenterer i Dansk Erhvervs folkevalgte organer, siger Brian Mikkelsen.


Dansk Erhverv har blandt andet vognmandsorganisationen DTL - Danske Vognmænd som medlem.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst