Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

To busser stødte sammen på motorvejen ved Solrød

Mandag 4. juni 2018 kl: 11:44
Share  


Af: Redaktionen

Fredag eftermiddag fik politiet på Midt. og Vestsjælland en melding via 112 om, at to busser med passagerer var stødt sammen i det sydgående spor på motorvejen ud for afkørsel 31 Solrød S. Meldingen lød, at nogle passagerer var klemt fast, så brandvæsnet blev sammen med fire-fem ambulancer sendt til stedet med frigørelsesmateriel

Motorvejen blev kortvarigt spærret helt i sydgående retning, men kort efter blev en enkelt vognbane lukket op forbi uheldsstedet. Da der var tæt trafik på motorvejen fredag eftermiddag medførte uheldet lang kødannelse i nordlig retning op til motorvejssammenfletningen i Ishøj/Hundige. 


De to busser, der var stødt sammen, var på vej sydover efter hinanden. Ulykken skete, da chaufføren i forreste bus - en 30-årig mand fra Aarhus - bremsede op for en forankørende, hvilket den bagved kørende chauffør - en 46-årig mand fra Holstebro -  opdagede for sent, så han kørte op i bagende af bussen foran. 


Politiet oplyser, at der var i alt omkring 130 passagerer i de to busser. Passagererne kom selv ud af busserne og ventede efterfølgende på erstatningsbusser. Seks personer blev kørt på skadestuerne i henholdsvis Køge og Slagelse, hvor de blev tilset for smerter i nakken - og den 46-årige chauffør for eventuel brud på den ene fod. 


Motorvejen blev genåbnet for trafik i alle spor omkring klokken 17, efter at passagerne var samlet op af erstatningsbusser, og de beskadigede busser var fjernet.




Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Magasinet Bus 6 - 2018 er udkommet
- Mere cykeltransport vil give mindre sygefravær
- DI Transport afholder Transportens dag i september
- Politisk flertal vi stadig sikre jernbaneoverkørsler
- Ny forening for bus- og taxivognmænd er en realitet
- Aarhus får nye by- og pendlercykler
- Kørekortsystemet er oldnordisk
- Berlin’s kollektive transport får el-busser
- Sydtrafiks busser skifter køreplan
- Styrk kontrollen med social dumping og hæv straffen for misbrug af ordninger
- Billund og Warszawa bliver furbundet med flyforbindelse
- DriveNow udvider flåden med 200 ekstra biler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst



Klik venligst