Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Rabat skal hente flere passagerer til Bornholm

Mandag 4. juni 2018 kl: 11:44
Af: Redaktionen

Jo flere passagerer Molslinjen henter til Bornholm - jo mere rabat får rederiet hos Rønne Havn. Det er essensen af en aftale, som Rønne Havn og Molslinjen har indgået. Rabatten sendes videre til Destination Bornholm, som skal bruge pengene til at skaffe flere gæster til Bornholm. Målet er, at der skal være godt gang i færgebetjeningen af Bornholm hele året på de tre ruter, som Molslinjen skal drive fra september

Aftalen mellem Rønne Havn A/S og Molslinjen A/S, der overtager færgebetjeningen pr. 1. september, betyder, at Destination Bornholm ApS, over en 10-årig periode er sikret mindst én million kroner årligt.


Hos Molslinjen ser man yderst positivt på intentionen bag aftalen.


- Formålet er jo at støtte Destination Bornholms arbejde med at tiltrække flere turister. Det har vi en naturlig interesse i, da vi med aftalen opnår mere rabat, jo større vores volumen bliver. Vi er glade for at Rønne Havn A/S og Molslinjen A/S på denne måde har rakt ud til alle parter. Det gavner Bornholm, siger Carsten Jensen, der er administrerende direktør for Molslinjen A/S.


Den fælles hensigt er, at det skal smitte positivt af på Bornholm.


- Vi har indgået denne aftale, fordi vi fra havnens side naturligvis har interesse i at tiltrække og fastholde aktiviteter til havnen. Det vil smitte positivt af på de øvrige erhvervsaktiviteter på øen og støtte op om det i forvejen gode arbejde, vi ser, udspænder sig hos Destination Bornholm, siger Thomas Bendtsen, der er administrerende direktør for Rønne Havn A/S.


Hos Destination Bornholm ApS udtrykkes glæde ved, at de tre parter på denne måde arbejder sammen.


- Det er jo skønt, at vores arbejde med at markedsføre Bornholm som destinations- og rejsemål her bakkes op fra erhvervsmæssig side. Bornholm er som destinations- og rejsemål inde i en god gænge og netop nu har vi taget hul på en forhåbentlig forrygende højsæson. Men vores opgave er også at tiltrække passagerer i perioderne uden for højsæsonen. Det er blandt andet det, denne aftale er med til at understøtte og det er vi meget glade for, siger Pernille Kofod Lydolph, der er administrerende direktør for Destination Bornholm ApS.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst