Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Søfartsstyrelsen er blevet genvalgt til internationalt råd

Tirsdag 29. maj 2018 kl: 20:07
Share  


Af: Redaktionen

Med genvalget til det internationale råd, IALA Council, der er en maritime NGO, der samler søfartsmyndigheder, producenter, konsulenter og forskere fra hele verden, vil Søfartsstyrelsen fortsat være en central del af det internationale samarbejde om sikker navigation, autonome skibe, brug af ny teknologi og meget mere

Genvalget skete efter et kampvalg, der var det første i IALA Council’s 61 år lange historie. Med valget af Søfartsstyrelsen, der har ydet en mangeårig indsats i organisationen, kan Danmark se frem til en ny fireårig periode i IALA’s bestyrelse, det såkaldte Council.


- Jeg er glad for, at Danmark igen får plads i IALA’s bestyrelse. IALA er inde i en super spændende udvikling, hvor man blandt andet sigter efter at gå fra en NGO til en IGO - en international intergovernmental organization. Derudover har man mere og mere fokus på digitalisering og brug af ny teknologi, hvilket gør arbejdet i IALA utrolig interessant, siger Andreas Nordseth, der er direktør i Søfartsstyrelsen.


Det stigende fokus på digitalisering har eksempelvis betydet, at IALA og Søfartsstyrelsen har samarbejdet om det nu afsluttede EfficienSea2-projekt. Projektet samlede 32 internationale partnere under Søfartsstyrelsens ledelse for at udvikle og implementere digitale løsninger for mere effektiv, sikker og bæredygtig skibstrafik.


Danmark og IALA Council
Danmark har haft plads i IALA Council siden etableringen af IALA i 1957. Søfartsstyrelsen har derfor historisk haft en stærk tilstedeværelse og indflydelse på IALA’s arbejde for sikker navigation og øget sejladssikkerhed.


IALA står for International Association of Marine Aids to Navigation and Lighthouse Authorities. IALA er en maritime NGO, der samler søfartsmyndigheder, producenter, konsulenter og forskere fra hele verden. Formålet er, at fremme udveksling af erfaringer og resultater om sejladssikkerhed og navigation på tværs af faggrupper og ekspertiser.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Dansk rederi-koncern sælger ro/pax-færger
- Rederierne siger velkommen til den nye erhvervsminister
- VLAK-Regeringens nye erhvervsminister hedder Rasmus Jarlov
- Tysk transportkoncern udvider sine ruter med mindre forsendelser
- Rederi vil anlægge grøn havn ved den blå vandvej
- EU åbner ny ansøgningsrunde om midler til transportinfrastruktur
- Lavere færgetakster har givet ø-færgerne fremgang
- Maersk Container Industry lukker sin containerfabrik i Chile
- Rederi rykker Finland tættere på Aarhus
- Sejlskibsrace får bank som sponsor
- Ny fragtfærge skal sikre dansk rederi kapacitet til at vokse
- Rederi flytter rundt på tre færger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst