Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Her er den nye vejledning om særtransporter

Onsdag 23. maj 2018 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Færdselsstyrelsen har udstedt en vejledning om betingelser for tilladelsesfri og tilladelseskrævende særtransport. Vejledningen, som vi her på transportnyhederne senest omtalte tirsdag, redegør for de betingelser, der skal være opfyldt, for at særtransporter er omfattet af særtransportbekendtgørelsen

Baggrunden for den nye "Vejledning om betingelser for tilladelsesfri og tilladelseskrævende særtransport" er, at Færdselsstyrelsen for nylig kunne konstatere, at der var opstået usikkerhed om betingelserne for tilladelsesfri og tilladelseskrævende særtransport.

Færdselsstyrelsens nye vejledning redegør for forskellen mellem den tilladelsesfrie og den tilladelseskrævende særtransport samt for de individuelle betingelser, der skal være opfyldt.

Herudover indeholder vejledningen en redegørelse for de i betingelserne grundlæggende begreber ’nødvendigt’, ’udeleligt’ og ’ét stykke gods’.

Endelig gennemgår vejledningen den rimelighedsvurdering, som politiet skal foretage, når de skal vurdere, om der kan gives en tilladelse til særtransport. Der er også eksempler på de forskellige hensyns betydning i konkrete situationer.

Færdselsstyrelsen peger på, at vejledning er skrevet på en måde, så den kan være til nytte for alle - både myndigheder og private, der ønsker at gøre sig mere specifikt bekendt med de grundlæggende betingelser for særtransport.


Interesserede kan læse den nye vejledning her:





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst