Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
ARBEJDSGIVERFORMAND:

Vi skal fordoble antallet af lærlinge

Torsdag 19. april 2018 kl: 14:15
Share  


Af: Redaktionen

- Vores branche kan godt aftage det dobbelte af det antal lærlinge, vi i dag er ved at uddanne. Sådan lyder den direkte opfordring til virksomhederne i transportbranchen fra ATL’s formand Peter B. Jepsen

I sin beretning på ATL’s generalforsamling på Hotel Munkebjerg ved Vejle slog Peter B. Jepsen fast, at antallet af lærlinge på virksomhederne kan få stor betydning for branchens fremtid. 


- Flere tager lærlinge i vores branche. Men vi skal tage mange flere. Det er en investering, vi som branche hverken kan eller vil undvære. Så enkelt kan det siges, sagde Peter B. Jepsen, som til daglig er erhvervspolitisk direktør hos Danske Fragtmænd. 


I fremtiden bliver der en hård kamp med andre brancher om at tiltrække de unge. For transportbranchen gælder det om at overbevise de unge om, at der er mange spændende jobmuligheder, hvis man uddanner sig til chauffør. 


ATL har været en væsentlig drivkraft i projektet ”Job i transport” under Transportens Udviklingsfond. Det er en rullende kampagne, som har besøgt skoler og uddannelsesinstitutioner over hele landet. For et år siden blev musikvideoen ”Jeg leverer varen” præsenteret. Den er siden blevet vist næsten en kvart million gange på YouTube.


Som et tredje led i kæden har ATL udstukket en lærepladsgaranti til alle, der ønsker at arbejde inden for transportbranchen. 


- Med lærepladsgarantien signalerer vi, at branchen er åben overfor de unge. Og vi viser, at vi mener det alvorligt. Forhåbentlig får det flere til at søge ind på chaufføruddannelsen, sagde Peter B. Jepsen. Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Europa skal blive bedre til at genanvende affald
- Volvo tog april foran Scania
- Svenske lastbiler tegner sig for over halvdelen af de nye
- Bestanden af lastbiler er oppe på 42.873
- Den nye verdenshandel er sat på programmet
- Vognmand i Hedehusene har fået 460 nye hestekræfter
- Her er den nye vejledning om særtransporter
- Virksomhed i Lemvig har fået en ny tip-kærre
- Volvo Trucks leverer tre-akslet til Taxi Truck
- Ny vejledning om særtransporter løser ikke alle problemer
- Transportkoncern investerer i 240 veksellad
- Tysk logistik-virksomhed køber op i Sydamerika

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst