Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Speditonsvirksomhed skifter ud i toppen

Torsdag 19. april 2018 kl: 09:35
Af: Redaktionen

Niels Arne Markussen, der stiftede speditionsvirksomheden Alpi og gennem 26 år har været virksomhedens administrerende direktør, har valgt at give plads til en ny ledelse. Bestyrelsen for Alpi har haft kendskab til Niels Arne Markussens planlagte tilbagetrækning i et stykke tid og har nu udnævnt en ny administrerende direktør, der er fundet i egne rækker

- Niels Arne Markussen har, siden opstarten i 1992, opbygget en virksomhed, der i dag tæller næsten 200 medarbejdere i Danmark. Han overdrager ledelsen efter et år, der har budt på både rekordoverskud samt indvielse af det splinternye domicil i Hammerum. Jeg har stor respekt for den præstation, Niels Arne har ydet igennem årene og glæder mig over, at han overlader den nye ledelse en virksomhed i absolut topform, siger Edoardo Albini, der er bestyrelsesmedlem i Alpi.


Den nye direktør - Kjeld Tygesen - som Alpi har fundet i egne rækker, har været ansat i virksomheden i godt fem år. Han har i flere år været medlem af Alpi’s nuværende ledergruppe og har hidtil været ansvarlig for selskabets skandinaviske markeder samt fungeret som filialchef for Alpi’s afdeling i Greve. Kjeld Tygesen har tidligere været ansat som filialleder hos Freja Transport & Logistics og Leman A/S.


John Blæsbjerg fortsætter som administrerende direktør i Alpi Air & Sea, der varetager Alpi’s oversøiske aktiviteter, og som han har haft ansvaret for siden 2007.


Kjeld Tygesen og John Blæsbjerg udgør fremover direktionen. Dermed sikres Alpi’s fortsatte udvikling med personer, der kender virksomhedens kultur og værdier.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst