Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tre polske mænd er varetægtsfængslet for tyveri af sættevogn fyldt med varer

Fredag 13. april 2018 kl: 15:49
Share  


Af: Redaktionen

En 42-årig polsk mand er ved retten i Kolding blevet varetægtsfængslet til onsdag 2. maj. Han er sigtet for tyveri af en sættevogn fra en adresse i Padborg om aftenen fredag 2. marts - eller natten mellem 2. og 3. marts i år

På det tidspunkt blev sættevognen, der var fyldt med varer af forskellig art, fjernet fra pladsen. Værdien af sættevognen og varerne blev skønnet til at ligge på omkring 850.000 kroner.


Tysk politi fandt senere lørdag 3. marts sættevognen på havnen i Lübeck. Her blev tre polske mænd anholdt. To an mændene på henholdsvis 51 år og 28 år er tidligere blevet udleveret og varetægtsfængsletfrem til den 2. maj.


Det er politiets udlændingekontrolafdelingen (UKA) i Padborg, der efterforsker sagen. Da retsmøderne har fundet sted for lukkede døre, kan UKA ikke i øjeblikket oplyse yderligere.


I hjemtagelsessager, hvor der er tale om indbrud eller tyverier begået i Danmark, og hvor den mistænkte anholdes i udlandet, varetager Syd- og Sønderjyllands Politi opgaven på vegne af dansk politi med hensyn til hjemtagelsen af den mistænkte, den videre efterforskning og udformning af anklageskrift, inden sagen til sidst kommer for retten.


Ind til februar 2011 skulle hver enkelt politikreds selv håndtere denne type sager. Ofte er der tale om organiseret og grænseoverskridende kriminalitet, hvor anholdelsen i mange tilfælde fører til opklaring af en hel serie indbrud med videre, og hvor der typisk er stjålet for store beløb.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst