Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Storebæltsbroens betalingssystem kan aflæse nummerplader

Onsdag 21. marts 2018 kl: 12:39
Share  


Af: Redaktionen

Fra onsdag er det muligt at “betale med nummerpladen” på Storebælt. Hvis man ønsker det nye mulighed, skal man tilmelde sig PayByPlate og registrere sin bils nummerplade hos BroBizz A/S. Med PayByPlate får man også adgang til de lavere priser og rabatter på Storebæltsbroen


PayByPlate er et samarbejde mellem A/S Storebælt og BroBizz A/S, som betyder, at betalingen for turen over Storebælt kan klares automatisk og uden en Brobizz-enhed i bilen, når man kører gennem betalingsanlægget.


Storebælt A/S oplyser, at man 20 minutter efter tilmeldingen kan køre i de blå kort-baner i betalingsanlægget og benytte den nye løsning.


Nye muligheder og lavere priser
Ved årsskiftet blev priserne for at køre over broen mellem Fyn og Sjælland sat ned med 15 procent, når det sker med automatisk betaling - ud over de 5 procents rabat, man i forvejen opnår med en BroBizz. 


- Vi ønsker at tilbyde den bedste service til vores kunder. PayByPlate skal derfor ikke gå ind og erstatte BroBizz, men skal derimod ses som et supplement til de kunder, der normalt ville betale med kort eller kontant på Storebælt. Med PayByPlate vil kunden komme hurtigere igennem anlægget, plus man får adgang til rabatterne, siger Mette Berthelsen, der er markedschef i BroBizz A/S.


- Desuden giver løsningen mulighed for større fleksibilitet - for eksempel er det muligt at registrere flere nummerplader i en tidsbegrænset periode, hvis man kører i en lånt eller lejet bil, siger hun videre.


Kør i de blå baner med PayByPlate
Dagligt passerer omkring 35.000 bilister Storebælt - og tallet forvetes at stige i fremtiden. Det er derfor ikke tilfældigt, at Storebælt har besluttet at dedikere de blå kort-baner til PayByPlate.


- Når vi i første omgang vælger at bruge de blå kort-baner til PayByPlate er det for at fordele trafikken bedst muligt i betalingsanlægget. Mange af vores kunder, som betaler med kort, kører allerede i de blå baner. Her forventer vi, at færre kunder vælger at betale med kort og i stedet benytter PayByPlate. Det vil lette trafikafviklingen i anlægget betydeligt, siger Jens Kjær Nielsen, der er chef for Storebælts betalingsanlæg.


I dag udgør kortbetalerne ca. 31 procent af de rejsende på Storebælt. Når PayByPlate er fuldt indarbejdet, forventer Storebælt, at 80 procent af kunderne vil betale med automatisk betaling såsom BroBizz eller PayByPlate. Det vil sikre den fremtidige kapacitet i betalingsanlægget og betyde, at kunderne ikke kommer til at holde i kø i takt med, at trafikken stiger.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst