Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Storebæltsbroens betalingssystem kan aflæse nummerplader

Onsdag 21. marts 2018 kl: 12:39
Share  


Af: Redaktionen

Fra onsdag er det muligt at “betale med nummerpladen” på Storebælt. Hvis man ønsker det nye mulighed, skal man tilmelde sig PayByPlate og registrere sin bils nummerplade hos BroBizz A/S. Med PayByPlate får man også adgang til de lavere priser og rabatter på Storebæltsbroen


PayByPlate er et samarbejde mellem A/S Storebælt og BroBizz A/S, som betyder, at betalingen for turen over Storebælt kan klares automatisk og uden en Brobizz-enhed i bilen, når man kører gennem betalingsanlægget.


Storebælt A/S oplyser, at man 20 minutter efter tilmeldingen kan køre i de blå kort-baner i betalingsanlægget og benytte den nye løsning.


Nye muligheder og lavere priser
Ved årsskiftet blev priserne for at køre over broen mellem Fyn og Sjælland sat ned med 15 procent, når det sker med automatisk betaling - ud over de 5 procents rabat, man i forvejen opnår med en BroBizz. 


- Vi ønsker at tilbyde den bedste service til vores kunder. PayByPlate skal derfor ikke gå ind og erstatte BroBizz, men skal derimod ses som et supplement til de kunder, der normalt ville betale med kort eller kontant på Storebælt. Med PayByPlate vil kunden komme hurtigere igennem anlægget, plus man får adgang til rabatterne, siger Mette Berthelsen, der er markedschef i BroBizz A/S.


- Desuden giver løsningen mulighed for større fleksibilitet - for eksempel er det muligt at registrere flere nummerplader i en tidsbegrænset periode, hvis man kører i en lånt eller lejet bil, siger hun videre.


Kør i de blå baner med PayByPlate
Dagligt passerer omkring 35.000 bilister Storebælt - og tallet forvetes at stige i fremtiden. Det er derfor ikke tilfældigt, at Storebælt har besluttet at dedikere de blå kort-baner til PayByPlate.


- Når vi i første omgang vælger at bruge de blå kort-baner til PayByPlate er det for at fordele trafikken bedst muligt i betalingsanlægget. Mange af vores kunder, som betaler med kort, kører allerede i de blå baner. Her forventer vi, at færre kunder vælger at betale med kort og i stedet benytter PayByPlate. Det vil lette trafikafviklingen i anlægget betydeligt, siger Jens Kjær Nielsen, der er chef for Storebælts betalingsanlæg.


I dag udgør kortbetalerne ca. 31 procent af de rejsende på Storebælt. Når PayByPlate er fuldt indarbejdet, forventer Storebælt, at 80 procent af kunderne vil betale med automatisk betaling såsom BroBizz eller PayByPlate. Det vil sikre den fremtidige kapacitet i betalingsanlægget og betyde, at kunderne ikke kommer til at holde i kø i takt med, at trafikken stiger.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD har stævnet EU-Kommissionen i spørgsmålet om statsstøtte til PostNord
- Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark
- Hollandsk hybrid kan køre op til 50 km på ren el
- Plug-in hybrid-lastbil kan køre op til 10 kilomete rpå strøm
- Ekspres-koncern justerer sine priser
- Dansk transportkoncern får ny partner på det tyrkiske marked
- Årets varebil blev enten den ene, den anden eller den tredje
- Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
- Benzin og diesel bliver mærket
- Polsk chauffør blev idømt fængselsstraf og udvisning
- Hver femte dansker vil forbyde mobiltelefonen i trafikken
- 80-årig kvinde cyklede ind i en skraldebil - og er efterfølgende død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst