Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
FRA BUSVOGNMÆNDENES ÅRSMØDE:

Busvognmænd tænker på en samlet stemme for persontransporten

Mandag 19. marts 2018 kl: 14:56
Af: Redaktionen

Lørdag formiddag holdt Danske Busvognmænd årsmøde i Billund, hvor organisationens formand John Bergholdt aflagde sin beretning. Den indeholdt flere perspektiver - eksempelvis en fusion mellem Danske Busvognmænd og Dansk Taxi Råd

Forslaget om fusionen udspringer af det meget stærke samarbejde mellem Danske Busvognmænd og Dansk Taxi Råd i forbindelse med taxilovgivningen. Her har parterne oplevet behovet for at slå de faglige kompetencer sammen i en ny organisation. Fusionen skal sikre en ny forening, der med flere faglige kompetencer og en større organisation vil styrke budskaberne overfor politikere og embedsmænd.


- Sammen vil vi stå stærkere politisk. Det gælder i både Danmark og EU, hvor vores fælles budskaber utvivlsomt vil stå stærkere og vægtes højere overfor politikere såvel som embedsmænd, sagde formand John Bergholdt i sin formandsberetning.


Dansk Taxi Råd var også repræsenteret på årsmødet, hvor John Lindbom og Trine Wollenberg - henholdsvis formand og direktør - var til stede. Trine Wollenberg supplerede John Bergholdt ved årsmødets afslutning på talerstolen.


- Først og fremmest ønsker jeg at takke for den positive tilbagemelding på vores forslag om at fusionere. Vi skal være med til at påvirke fremtiden, og det gør vi bedst ved en samlet branche med én stærk stemme, sagde Trine Wollenberg fra årsmødets talerstol.


Sammen om at udvikle branchen
Danske Busvognmænd skal også i fremtiden være en forening for alle. Derfor introducerede John Bergholdt årsmødet for de nyeste ambitioner om at byde associerede medlemmer, herunder leverandører og aktører, der er en aktiv del af branchen, velkommen i foreningen. 


De associerede medlemmer - som ikke får stemmeret - inddrages i et ønske om at samle samtlige af branchens aktører under samme flag, hvorfra branchen skal udvikles. Inddragelsen af de associerede medlemmer er endnu et led i ambitionen om at styrke de politiske budskaber, når de leveres til politikere og embedsmænd.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst