Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

1.500 besøgte chauffør-jobmesser

Fredag 9. marts 2018 kl: 12:38
Share  


Af: Redaktionen

De 10 job- og rekrutteringsmesser, som uddannelsesorganisationen Dekra arrangerede over hele landet i denne uge sammen med en række arbejdsgivere på transportområdet, tiltrak omkring 1.500 chauffør-kandidater


Baggrunden for jobmesserne rundt i landet er, at transportbranchen, skønnes at komme til at mangle omkring 2.500 chauffører inden for de kommende år - hvis der ikke gøres en indsats.


På de ti jobmesser havde ledige og andre interesserede chancen for at gribe nogle af ledige chaufførjob, der er i Danmark.


På messerne kunne gæsterne også undersøge deres muligheder for at få uddannelse og jobhjælp med henblik på at blive lastbil-, bus- og taxichauffør.


De 10 messer, der fandt sted i Nørresundby, Viborg, Herning, Brabrand, Vejle, Vejen, Odense, Brøndby, Næstved og Hillerød havde deltagelse af over 100 virksomheder, mens over 1.500 chauffører, ledige og andre interesserede havde tilmeldt sig som gæster.


- Vi er her for at profilere os over for nuværende og kommende chauffører. Vi prøver at spotte nogle emner, der passer til vores behov, og det her er en god måde at gøre det på. Vi har 90 chauffører, og derfor har vi en løbende rekruttering og udskiftning i løbet af året, sagde en af udstillerne, Jesper Nørgaard, der er direktør i fragtmandsvirksomheden J. Nørgaard Petersen A/S.


Ifølge koncerndirektør i Dekra Danmark, Peter Laursen, har job- og rekrutteringsmesserne vist sig at være et effektivt koncept.


- På blot to timer med skarpt fokus kan virksomhederne komme i direkte dialog med et stort felt af kandidater. Selve rekrutteringsfasen er ellers en udfordring for mange virksomheder, ikke mindst i disse år, hvor chaufførmanglen er så udtalt. Messerne er også til gavn for kandidaterne, der både kan få svar på alle deres spørgsmål og præsentere sig for virksomhederne på en mere personlig måde end gennem traditionel jobsøgning, siger han.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
- Hurtigbus-rute sætter ekstra busser ind
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet
- Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
- Toldkontrol fandt skunk i international bus
- Rådhuspladsen i København får nye træer
- Fjernbusselskab sætter ekstra busser ind op til jul
- Kinesisk busproducent leverer de første franskbyggede busser
- Busbestanden svinder ind
- 59 lette hollandske busser skal køre i Sveriges hovedstad

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst