Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn samler og optimerer trailerparkering

Mandag 5. februar 2018 kl: 14:16
Af: Redaktionen

Et incitament for vognmand til at vælge Aalborg Havn fremfor andre havne er gode faciliterer og sikre parkeringsforhold. Derfor samler og forbedrer Aalborg Havn parkeringspladserne for lastvogne til glæde for havnens generelle udvikling og for de enkelte vognmænd og chauffører


- Den nye trailerparkeringsplads vil være indhegnet og overvåget, så sikkerheden er i top. Desuden vil der være toilet for pladsens brugere, og kommer du sent til havnen med dit køle-/frysegods, har du selv mulighed for at koble det til strøm, siger Rasmus Munk Kolind, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S på Aalborg Havn, der er et regionalt logistikknudepunkt for transport via sø, skinner og vejnettet.


Hidtil har parkeringsmulighederne for lastbiler været fordelt på flere adresser på Østhavnen, og nogle pladserne er med grus og uden indhegning. Nu bliver pladserne samlet centralt og med optimale forhold. På sigt vil der være mulighed for yderligere udvikling i samarbejde med de forskellige terminaloperatører på havnen inden for container- og jernbanesegmentet. 


Havnen er i øjeblikket ved at forbelaste et 8.160 kvadratmeter stort område, der ligger i nærheden af lastvognscentret med tankanlæg og lastbilsværksted. Efter forbelastningsfasen lægges der fliser, og der sættes hegn og kameraovervågning op omkring pladsen. 


Centraliseringen giver samtidig plads til udvikling af de områder, hvor der hidtil har været trailerparkering.


- Det har udelukkende fordele at centralisere og optimere parkeringsforholdene. Sikkerheden forbedres til glæde for eksempelvis forsikringsforhold for det gods, der er på bilerne, chaufførerne får bedre faciliteter, og vi får mulighed for at udnytte nogle kajnære områder mere optimalt, siger Rasmus Munk Kolind og tilføjer, at det qua de nye services åbner op for nye muligheder for leasingselskaber, der kan lave deres forretning direkte på Aalborg Havn midt i et trafikknudepunkt, siger Rasmus Munk Kolind. 


Pladsen skal efter planen tages i brug 1. august. På kortet kan man se, hvor pladserne bliver samlet, og hvor den nye plads er projekteret til at ligge.  








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst