Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Politiet flytter 125 årsværk fra Sjælland til Jylland

Onsdag 17. januar 2018 kl: 15:33
Af: Redaktionen

Som led i VLAK-Regeringens plan om at flytte en række statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til det andre dele af Danmark kommer politiet til at bidrage med omkring 125 årsværk. Det er først og fremmest arbejdspladser i det eksisterende Administrativt Center Øst i Høje Taastrup, som skal flyttes til Holstebro, hvor det skal lægges sammen med Administrativt Center Vest

Politiets nye samlede administration, Politiets Administrative Center, forventes at være etableret i løbet af i år, mens udflytningen af arbejdspladser gradvist vil ske frem mod midten af 2019.


Medarbejderne i Administrativt Center Øst udfører i dag en lang række forskellige opgaver - eksempelvis udstedelse af kørekort, automatisk trafikkontrol, våbentilladelser og opdatering af kriminalregistre. 


Kriminalregistret er en opgave, som er særlig for Administrativt Center Øst og kræver derfor ekstra opmærksomhed at flytte, men derudover er det i store træk de samme opgaver, som kollegerne fra Administrativt Center Vest udfører.


Udflytningen berører omkring 125 årsværk fra Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi. Udover alle arbejdspladserne i Administrativt Center Øst, vil der være visse opgaver forbundet med politiets tungvognskontroller, som flyttes fra Tungvognscenter Øst i Greve til Tungvognscenter Syd i Vejle.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst