Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmand i Sjørring fik en fire-akslet leveret

Mandag 15. januar 2018 kl: 12:04
Af: Redaktionen

I starten af december leverede Stiholt i Thisted en ny fire-akslet Scania R520 opbygget med hejs til Sjørring Entreprenør- og Vognmandsforretning i Sjørring vest for Thisted. Chaufføren, der skal køre i bilen til daglig, hedder Jesper Pedersen, og er lillebror til Stiholts lastbilsælger Lars Pedersen, der solgte bilen til til vognmanden i Sjørring


Vognmand i Sjørring fik en fire-akslet leveret
Den nye fire-akslede hejseladsbil er en Scania R 520 LB8x4*4 af den nye generation fyldt med en række pakker - eksempelvis læderpakke, chaufførpakke og lyspakke - som Jesper Pedersen kunne pakke ud sammen med bilen som en slags tidlig julegave. 


Den nye Scania er opbygget med Palfinger kroghejs og tilpasset til kørsel med flis. Derfor er bilen leveret med de halv-lange CR16 mellemførerhus for at give plads til så store containerkasser som muligt. Med det kortere førerhus er der blevet plads til en særlig gangbro bag førerhuset, så Jesper Pedersen nemt kan komme op og tjekke læsset i de store containerkasser og lægge net på inden kørslen.


Forvognen er udstyret med et VBG-træktøj og kører til hverdag med en tre-akslet overføringshænger, så den samlede tilladte vogntogsvægt er oppe på 56 tons. For at den nye fire-akslede hejseladsbil kan stå fast i de store skove i Nationalpark Thy, hvor det meste af flisen hentes, er den udrustet med tandemtræk.


Den nye Scania er solgt, opbygget og leveret af Stiholt i Thisted - og lakeret i Thisted hos Totallak. Bilen skal også serviceres på Stiholts værksted i Thisted på en Drivline+ serviceaftale i fem år.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst