Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dæk-koncern har fået ny mand i direktør-stolen

Torsdag 11. januar 2018 kl: 12:57
Share  


Af: Redaktionen

Torben Paulin starter 5. februar som administrerende direktør i NDI Group A/S og indtræder i koncerndirektionen i NDI Holding A/S. Koncernledelsen kommer fremover til at bestå af CEO Renè Kristensen, COO Torben Paulin og CFO Poul Christensen

Dæk-koncern har fået ny mand i direktør-stolen
Torben Paulin.
NDI koncernen blev grundlagt i Holstebro i 1970 af Benny Kristensen, som nu har besluttet at trappe ned på sit arbejdsliv. Derfor er det anden generation med sønnen Rene Kristensen i spidsen som koncerndirektør, der må føre den familieejede koncern videre.


Endvidere er det besluttet at oprette en ny stilling som administrerende direktør i NDI Group A/S. Denne besættes af Torben Paulin, som samtidig også indtræder i koncerndirektionen i NDI Holding A/S. Torben Paulin kommer fra en stilling som CEO i BoConcept Holding A/S og har siden 2016 været en del af NDI Holding A/S’ bestyrelse. 


Torben Paulin er 52 år og bor på et nedlagt husmandssted i Veerst i Vejen kommune. Han er gift med Jette, og sammen har de to børn, Mikael og Louise.


Inden Torben Paulin blev CEO i BoConcept, arbejdede han med internationalt salg og marketing, både med kæder, franchise og gennem egne butikker. Ved siden af BoConcept har Torben Paulin haft en række bestyrelsesposter i ejerledede virksomheder, og han har således stor erfaring med at arbejde for familieejede virksomheder. 


Torben Paulin får ansvar for NDI Group A/S’ egne selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland, hvor der i alle lande arbejdes med import direkte fra dæk- og fælgefabrikker World Wide. Endvidere får Torben Paulin det overordnede ansvar for NDI’s eksportafdeling og salgskontoret i Kina, hvorfra der eksporteres World Wide.


Rene Kristensen forsætter som direktør for NDI Holding A/S og NDI Ejendomme A/S samt som formand for Super Dæk Service Danmark A/S. Benny Kristensen vil fortsat være formand for bestyrelsen i NDI Holding A/S. Med ovennævnte tiltag har familien taget et vigtigt skridt til at NDI Koncernen kan se optimistisk og positivt på fremtiden med fortsat udvikling og vækst som mål.


NDI Holding afsluttede det seneste regnskabsår 30. juni 2017. Årsrapporten viste et resultat på 19.434.000 kroner, en egenkapital på 473.566.000 kroner og en balance på 514.289.000 kroner.


Datterselskabet NDI Group A/S havde tilsvarende et resultat før skat på 1.392.000 kroner, en egenkapital på 275.850.000 kroner og en balance på 754.401.000 kroner. NDI Group A/S beskæftigede i det senest afsluttede regnskabsår 243 medarbejdere.


NDI-koncernen har hjemsted i Brørup mellem Esbjerg og Kolding.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst