Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aarhus har fået over 6.500 nye arbejdspladser på et år

Onsdag 10. januar 2018 kl: 22:45
Af: Redaktionen

Nye tal bekræfter væksten i Aarhus. På et år er der kommet over 6.500 nye arbejdspladser i den østjyske by, hvilket er rekord

Budskabet om de mange nye arbejdspladser var en af nyhederne i borgmester Jacob Bundsgaards (S) tale til de 600 erhvervsfolk, som torsdag morgen deltog i den årlige nytårsbriefing på rådhuset.


Det er tal fra Danmarks statistik, der for alvor sætter en streg under den vækst, der disse år sker i Aarhus. Helt præcist 6.562 flere arbejdspladser er det blevet til på ét enkelt år, hvilket svarer til en vækst på 3,6 procent.


Det er især indenfor brancherne Handel, Transport og Erhvervsservice, at der har der været fremgang, så antallet af arbejdspladser i Aarhus Kommune pr. september 2017 lå på 190.396.


Jacob Bundsgaard glæder sig over tallene, men peger også på, at Aarhus har momentum, som også udnyttes til at få endnu flere i beskæftigelse - og især dem på kanten af arbejdsmarkedet.


- Jeg kan kun glæde mig over, hvor godt det går i Aarhus. Men væksten stiller også krav til os. Fra kommunalt hold skal vi holde fokus på fortsat at udvikle virksomhedernes rammebetingelser, men det er også nu, erhvervslivet har mulighed for at påtage sig et endnu højere socialt ansvar og skabe plads til dem, der indtil nu har haft svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Det er nu, hvor det går godt, vi skal have alle med! Også af hensyn til fortsat vækst og udvikling – når vi nu ved, at én af de ting der følger af et opsving hurtigt kan blive mangel på kvalificeret arbejdskraft, sagde Jacob Bundsgaard.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst