Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Danske Havne skal have ny direktør

Tirsdag 9. januar 2018 kl: 08:35
Share  


Af: Redaktionen

Direktør for Danske Havne, Bjørn B. Christiansen, har meddelt bestyrelsen, at han forlader organisationen, når arbejdet i Transportministerens særlige ekspertudvalg om havneloven er færdigt. Bjørn B. Christiansen har de seneste to år haft orlov fra Public Affairs Group P/S, hvor han fremover igen vil fungere som erhvervslobbyist for det private erhvervsliv

Bjørn B. Christiansen fratræder ved udgangen af marts 2018, der herefter vil fungere som rådgiver for bestyrelsen frem til midt på året, hvor den nye Havnelov ventes at være faldet på plads.


- Vi fik ikke lov til at beholde Bjørn B. Christiansen så længe, men tiden har været godt anvendt, siger formanden for Danske Havne, Ole Ingrisch.


Han peger på, at Bjørn B. Christiansen har været en af hoveddrivkræfterne i den kommende reform af havnelovgivningen. Ifølge Danske Havne har den længe trængt til en modernisering, og med Bjørn B. Christiansens indsats de seneste par år er der udsigt til, at den kommer i løbet af 2018.


Sideløbende med reformarbejdet har Bjørn B. Christiansen desuden formået at effektivisere organisationen internt, så medlemmerne kan forvente en væsentlig kontingentnedsættelse i 2018. 


- Vi er sikre på, at det vil glæde vores medlemmer. Dermed er der leveret på to store områder på under to år. Det er en indsats, som jeg er meget imponeret over, siger Ole Ingrisch.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skibe er forsinkede
- Molslinjens Kombardo Expressen skal også forbinde Rønne og København
- Skibsskroget kom med skib
- Østenvinden har presset is ind i fjordene
- Aktiv indsats for skibskredit har båret frugt
- Norsk færgerederi får stor bøde for svovlforurening
- Ny bekendtgørelsen om visse former for kombineret godstransport er sendt i høring
- Der er stadig is på havet
- Danmark indgår maritim samarbejdsaftale med Mexico
- EU skal fremme forsvarlig ophugning globalt
- Danske Rederier ansætter ny innovations- og digitaliseringschef
- Dansk rederikoncern sejlede første positive resultat hjem i fem år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst