Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bilist så sten blive kastet ned på motorvejen

Onsdag 20. december 2017 kl: 09:44
Share  


Af: Redaktionen

Klokken fem minutter i ét natten til onsdag blev der kastet flere sten fra broen, der fører Langesøvej over Motorvej E20 mellem Blommenslyst og Vissenbjerg. Fyns Politi oplyser onsdag morgen, at inden biler blev ramt, men to bilister kørte ind i stenene. De slap begge uskadte fra sammenstødet, men deres biler blev beskadiget


Fyns Politi afspærrede umiddelbart efter motorvejen omkring gerningsstedet i begge retninger. Den ene bilist oplyste, at han så noget blev kastet ned foran bilen, men at han ikke kunne nå at undvige. Han slap uskadt, men bilen blev skadet. Også en anden bilist påkørte stenen, men slap også uskadt fra sammenstødet med mindre skader på sin bil.


- Vi har arbejdet hele natten på at undersøge og sikre mulige spor på gerningsstedet. Vi vil selvfølgelig meget gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget, der kan hjælpe os med at finde gerningsmanden. Vi arbejder ud fra en formodning om, at det kan være samme gerningsmand som står bag de tidligere stenkast, siger vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen.


Politiet har fundet flere sten på gerningsstedet, som alle kan beskrives som natursten. Stenene er af samme type, som blev kastet ned på motorvejen ved Spedsbjerg 9. september i år. Her blev ingen ramt. I forbindelse med denne sag eftersøger politiet personer, der har kendskab til en snustobaksdåse 'Ink Strong Original', som blev fundet ved gerningsstedet.


De sten, der blev kastet natten til onsdag, blev kastet ned på motorvejen fra den samme bro, hvor en betonklods den 21.august 2016 ramte en bil med en tysk familie og kostede en kvinde livet.


I forbindelse med afspærringen af motorvejen natten til onsdag påkørte en lastbil en af de opstillede afspærringer. Det skete ingen alvorlige personskader i den forbindelse.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst