Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

ATP kan få en repræsentant i lufthavsbestyrelse

Fredag 15. december 2017 kl: 14:57
Share  


Af: Redaktionen

Bestyrelsen for Københavns Lufthavne A/S foreslår, at Annemette Moesgaard vælges som medlem af selskabets bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling i Københavns Lufthavne A/S tirsdag 19. december, hvor det er målet at vælge to nye medlemmer til bestyrelsen, herunder valg af en næstformand

Bestyrelsen har allerede foreslået nyvalg af Ulrik Dan Weuder som ny næstformand for bestyrelsen i tillæg til selskabets anden næstformand for perioden indtil selskabets næste ordinære generalforsamling. Da generalforsamlingsindkaldelsen blev udsendt, var arbejdet med at finde en kandidat til den ledige post som menigt medlem af bestyrelsen ikke afsluttet. Bestyrelsen har nu fundet en kandidat og foreslår nyvalg af Annemette Moesgaard som medlem af selskabets bestyrelse for perioden indtil selskabets næste ordinære generalforsamling.


Annemette Moesgaard er vicedirektør og kommunikationsdirektør og har ansvaret for ATP’s koncernkommunikationsafdeling. Hun er blandt andet ansvarlig for presse og interessenthåndtering, strategisk kommunikation samt intern og ekstern kommunikation. Annemette Moesgaard er medlem af ATP’s koncernledelse.


Annemette Moesgaard kom til ATP i 2012. Inden da arbejdede hun i Georg Jensen - senest som Vice President, Corporate Communication. Fra 2000-2005 var Annemette Moesgaard ansat i Dansk Shell som kommunikationschef blandt andet med ansvar for Skandinavien og fra 1996-2000 som informationschef i Scleroseforeningen. Derudover har hun været selvstændig med egen kommunikationsvirksomhed, ligesom hun har været ansat som journalist på Jyllands-Posten.


Annemette Moesgaard er født i 1966 og bor i Valby. Hun er uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1995.

Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Storm lukker lufthavnen ved Amsterdam
- SAS skal have ny formand
- Østjyske borgere får flyforbindelse til Sydfrankrig
- Østjysk lufthavn mistede passagerer
- Flytrafikken nåede lidt højere op i Aalborg Lufthavn
- Flypersonale kan afvise kontanter
- Københavns Lufthavn bygger nyt luftfragtcenter
- Ryanair ændrer politik over for fagforeninger
- Irsk lavprisflyselskab går i dialog med piloter
- ATP kan få en repræsentant i lufthavsbestyrelse
- Lufthavn sætter taksterne ned
- Kæmpedronerne kommer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst