Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tankning med sms er et OK og sikkert system

Torsdag 14. december 2017 kl: 12:18
Share  


Af: Redaktionen

Energiselskabet OK har gennem flere år haft særlig fokus på løsninger, der øger sikkerheden for transportkunderne. Der er gennemført flere tiltag, og et af de tiltag, der for alvor er slået igennem de seneste par år, er tankning via sms. I dag er den løsning en naturlig del af den service, OK tilbyder sine kunder

Muligheden for tankning via sms øger sikkerheden, og den kan bruges forskelligt hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel-kort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK's Truck Diesel-stationer. Der er flere muligheder, og det er et spørgsmål om den enkelte kundes behov.
 

Nagel-Group er en af de kunder, der har benyttet muligheden for tankning via sms gennem en årrække.


Nagel-group har været kunde hos OK siden 2014 og har brugt sms-tankninger lige siden.


- Det fungerer upåklageligt. Det er intet mindre end fantastisk, siger Flemming Kehlet, der er Fleet Manager hos Nagel-Group.


Hos Nagel-Group bruges sms-løsningen en til to gange om måneden. På grund af risikoen for dieselsvind- og tyverier har man hos Nagel-Group sat ekstra sikkerhed på alle kort, og man planlægger turene nøje hjemmefra, så det passer med tankninger på bestemte stationer. Nogle gange giver det dog en udfordring - det kan eksempelvis være, at chaufføren kører længere end planlagt eller kommer på en anden rute. Gennem OK's løsning har det administrative personale hos Nagel-Group mulighed for at åbne en tank via en sms, når chaufføren står ved en OK Truck Diesel-station. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre under stor sikkerhed.


- Løsningen er en god kombination af frihed og sikkerhed, siger Flemming Kehlet og uddyber:


- Sikkerheden er i forhold til kortet, og friheden ligger i, at vi kan tanke diesel på hvilken som helst af OK's Truck Diesel stationer.
 

Flemming Kehlet og Nagel-Group har som kunde og virksomhed været med til at udvikle løsningen omkring sms-tankning. Flemming Kehlet peger på, at det er positivt, at OK udvikler løsningerne sammen med kunderne. På den måde sikrer man sig, at løsningerne er tilpasset kunderne fra begyndelsen.
 
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Scania skal levere 15 trækkere med gevir
- Transportkoncern flytter aktiviteter til Aalborg Havn og udvider
- Vognmand på Falster ruller ud med sand-grus-sten i ny Volvo FH
- Global aktion mod ulovlig medicin gav resultat
- Antallet af nye lastbiler er stigende
- Havn i Østjylland får ny sværgodsrampe
- Transportministre blev enige om rammerne for EU’s infrastrukturfond fra 2021
- Vejpakkekompromis baner vej for nye fælles EU-regler
- Hollandsk statsborger skal for en dommer i smuglersag
- Alle Stena Lines nybyggerier til Det Irske Hav er i gang
- DAF’en er leveret med den første HMF 9520-kran
- Det er vigtigt med ens regler for lastbilstransport i EU

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst