Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

International transportkoncern overtager mindre vognmandsforretning i Ribe

Torsdag 14. december 2017 kl: 11:52
Share  


Af: Redaktionen

Med virkning fra 1. januar overtager Blue Water alle aktiviteter fra vognmand Frede Matzen i Ribe. Frede Matzen, der som vognmand råder over fem godskørselstilladelser, har gennem opbygget en stærk position indenfor specialtransporter


For Blue Water er det en god strategisk aftale, som skal være med til at styrke positionen på markedet for specialtransporter. Derfor er der glæde over at overtage en sund forretning med stor ekspertise. Et opslag og et kig fem år tilbage i registret over selskaber viser, at vognmand Frede Hansen Matzens vognmandsforretning har kørt med overskud de seneste fem.


- Frede Matzens aktiviteter komplimenterer vores egne rigtig godt og med endnu flere dygtige medarbejdere på holdet, vil vi fortsætte med at udbygge vores position, som en stærk spiller indenfor dette marked, siger Klaus Bindesbøll fra Blue Water Herning.


De to virksomheder kender hinanden godt fra et mangeårigt samarbejde omkring specialtransporter. Da Frede Matzen har ønsket at trappe ned for aktiviteterne var det en oplagt mulighed at lade Blue Water overtage aktiviteterne.


- Jeg er glad for aftalen. Den betyder, at vi bibeholder fire arbejdspladser i vognmandsdelen af firmaet. Med aftalen kan vores dygtige chauffører fortsat levere den bedste service indenfor specialtransporter af tungt materiel. Jeg har gennem en årrække haft et godt samarbejde med Blue Water og jeg er tilfreds med, at det er en kompetent virksomhed, der driver min forretning videre”, siger Frede Matzen.


Frede Matzen vil fortsætte som vognmand i nogle år endnu og køre eksklusivt for Blue Water. Dermed sikres en god overgang for kunderne, som stadig kan fange Frede Matzen på telefonen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tiptraileren kan rumme 71 kubikmeter
- Færgerederi flytter til Halmstad
- Franske lastbiler får nyt navigationssystem med tilbehør
- Vognmand i Skævinge “gav” chauffør en ny trækker i jubilæumsgave
- Ringkøbing-entreprenør har fået ny fireaksler tip-trailer
- Vognmand ruller sig ud i ny to-akslet volvo med fast kasse
- Mercedes-Benz er størst blandt den mindste
- Kombineret transport var på dagsordenene i EU-Parlamentets transportudvalg
- Lastbilproducent er i stødet på den kommende transportmesse i Hannover
- Vognmand i Stenløse har fået forvogn med kroghejs og containerpåhængsvogn
- Lastbiler og busser kan tanke OK på ny tank i Greve
- Volvo Trucks fører med tre af de tunge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst