Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk kran-producent investerer i automatiseret produktion

Tirsdag 5. december 2017 kl: 12:32
Share  


Af: Redaktionen

HMF Group A/S, der hovedsageligt producerer små og store kraner til lastbiler, øger igen kapaciteten og investerer kraftigt i automatiserede produktionsprocesser for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på det internationale kranmarked

Dansk kran-producent investerer i automatiseret produktion
Siden 2010 har HMF Group A/S oplevet stigende efterspørgsel efter på markeder over det meste af verden. Derfor investerer den danske virksomhed endnu en gang i mere kapacitet.


- For os er kvaliteten meget vigtig, så alle hovedprocesser er samlet i Danmark, hvor vi kan stå inde for alle processer. Derfor investerer vi også kraftigt i kapacitet og teknologi, så vi også på sigt kan følge med efterspørgslen, siger administrerende direktør Brian Stage.


Senest er der investeret i en helt ny produktionslinje til knækarme, hvor det optimerede flow sikrer, at knækarme kan laves færdig i én arbejdsgang, inden de sendes direkte ind i det fuldautomatiske maleanlæg.


HMF investerer også løbende i svejserobotter. Og i forbindelse med den nye produktionslinje bliver der i øjeblikket indkørt en helt ny svejserobot, der anvender banebrydende teknologi med adaptiv svejsning og fuldautomatisk conveyor-system.

 
Samtidig er HMF i gang med indkøring af en svejserobot på HMF Welding Academy, hvor formålet er at uddanne og træne unge smede samt opkvalificere eksisterende medarbejdere. Her er også investeret i analyseudstyr til kvalitetssikring af svejsninger. 


- Vi er meget bevidste om at kombinere højteknologi med håndværk og almindelig sund fornuft, siger Brian Stage.


Som en del af den nye produktionslinje til knækarme er der desuden investeret i nyt borecenter, der kan håndtere meget store emner.


HMF oplever generelt en stigende efterspørgsel - især efter større kraner. Dermed stiger behovet for flere udskud tilsvarende og dermed også behovet for hydraulikrør. Derfor har HMF også bestilt et nyt fuldautomatisk rørbukkecenter til hydraulikrør, som skal sikre den fornødne kapacitet og leveringssikkerhed. Samtidig er testkapaciteten for store kraner også øget med 50 procent.

 
I takt med den stigende ordreindgang stiger antallet af medarbejdere også. I marts tog HMF eksempelvis to nyrenoverede kontorfløje i brug. Her er blandt andet blevet plads til en udvidelse af R&D kapaciteten (udviklingsafdelingen) med over 25 procent. HMF ser især store muligheder inden for ny teknologi, hvor der er oprettet en specialafdeling til software og digitalisering.


- Samtidigt med, at vi investerer kraftigt i nye processer, anlæg og personale, optimerer vi selvfølgelig også, hvor vi kan. For eksempel har vi været hele vores underleverandørprogram igennem og er blandt andet gået fra gulkrom til zink/nikkel-behandling på delkomponenter for at forbedre kvaliteten yderligere, ligesom vi sikrer kapaciteten hos underleverandører - blandt andet gennem Nordeuropas mest moderne laserskæreanlæg, siger Brian Stage.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Flere italienske broer og viadukter er styrtet sammen de senere år
- Politi fandt 1.200 kilo hash i en lastbil med frugt på ladet
- Traileren kan både blæse og have læs på
- Motorvejsbro ved genova styrtede sammen
- Broen mellem Danmark og Sverige har forbedret resultatet
- Lastbiltrafikken over Øresundsbron er steget med 3,6 procent
- Dokumentation om kontrol af logbøger over dyretransporter
- Lastbilbestanden er kørt frem siden årsskiftet
- Gangbro skal på plads - arbejdet spærrer motorvej
- Militæret øver sig på havnen på Jyllands nordspids
- Norske lastbiler taber terræn til især baltiske
- Kærren er åben for lidt af hvert

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst