Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Van of the Year består af tre løsninger

Fredag 24. november 2017 kl: 15:18
Share  


Af: Redaktionen

Iveco Daily Blue Power er, som vi fortalte torsdag, blevet udnævnt til International Van of the Year 2018 af en jury bestående af 25 lastbiljournalister fra forskelligeeuropæiske lande - deriblandt Danmark. Iveco Daily Blue Power er er en ny og mere bæredygtig modelserie til distribution i byområder


Serien består af tre løsninger:

Daily Electric: 
En nul-emissionsbil konstrueret til at køre i byer med strenge trafikrestriktioner. Bilen har en udvidet rækkevidde på op til 200 km ved reel bykørsel samt optimerede batteripræstationer til al slags vejr. Opladning i hurtig ’mode’ tager to timer, og Eco-Power-køretilstand og regenerative bremsestrategier øger yderligere bilens effektivitet.


Daily Euro 6 RDE 2020 Ready: 
Det mest avancerede dieseldrevne lette køretøj på markedet, og det første til at blive testet og godkendt i henhold til kravene i Real Driving Emissions (RDE). Denne model foregriber udfordringen i miljømålene for 2020 med en løsning, der er godkendt af den uafhængige hollandske organisation for Applied Scientific Research (TNO), og som allerede sælges på markedet i dag.

Den er udstyret med Iveco’s 2,3-liters F1A motor i 2016-udgaven. Den har større cylindervolumen end andre producenters og har lave NOx-emissioner under reel kørsel. Daily Euro 6 RDE 2020 Ready er desuden meget brændstofeffektiv. Den forbruger op til 7 procent mindre brændstof sammenlignet med den gængse version takket være Start&Stop systemet og Michelin Agilis+ øko-dæk.


Daily Natural Power: 
Den første naturgasdrevne lette kassevogn/lette lastbil med otte-trins automatgearkasse, der øger køreglæden. Bilen er meget lydsvag og dermed særligt egnet til bykørsel. Daily med naturgas-motor og automatgearkasse giver en brændstofbesparelse på op til 2,5 procent sammenlignet med en manuel gearkasse. Hertil kommer reducerede emissioner og gode køreegenskaber.

Daily Natural Power har en tre-liters F1C-motor, der yder 136 hk og har et drejningsmoment på 350 Nm. Samtidigt opnås 76 prceont lavere partikeludslip og 12 procent lavere NOx-udledninger end en tilsvarende Euro VI tre-liters dieselmotor. Ved bykørsel under virkelige betingelser er CO2-udslippet med naturgas 3 procent lavere end med diesel - med Hi-Matic-gearkassen er udslippet endnu lavere. Hvis bilen kører på biometan, er kører CO2-regnskabet tæt på et nul-resultat.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Amsterdam og Milano-området får direkte godsforbindelse med tog
- Brændstofpriserne er på vej op
- Tabt affald skaber farlige situationer på danske veje
- Hasselager-vognmand skubber på læsset
- Iveco tager tre ud af ti
- Iveco’s nye Key Account Manager tager sig af det mellemtunge og det tunge
- Trækkeren hos Nørhalne-vognmand skal klare de fleste opgaver
- Havneselskab styrker båndene til jernbaneoperatør
- Transport- og logistik-koncern åbner nyt kontor i Kolding
- Whitepaper fra computerproducent peger på fremtidens udfordringer for post- og logistikvirksomheder
- De tunge er kørt frem med 61
- Scania tog september med 90 flere end nummer to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst