Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Svensk transportvirksomhed kører ind i Danmark

Fredag 24. november 2017 kl: 11:49
Af: Redaktionen

Svensk transportvirksomhed kører ind i Danmark

Virksomheden Best Transport, der i dag kører med omkring 400 biler på de svenske veje, kører nu ind i Danmark. Best Transport er ejet af den svenske kapitalfond Valedo, som eksempelvis har investeret i danske “Lakrids by Johan Bülow”. Valedo har store ambitioner med det svenske firma, som dagligt leverer varer til og fra virksomheder og private


Svensk transportvirksomhed kører ind i Danmark




Best Transport har en årlig omsætning på over 400 millioner svenske kroner og er en af Sveriges hurtigst voksende transportvirksomheder. I perioden fra 2014 til 2016 er salget fordoblet.


Best Transport kører ind på det danske transportmarked og vil slå i gennem ved at satse på hurtig, præcis og konkurrencedygtig levering af varer. Ambitionen er at være landsdækkende inden udgangen af 2018. 


- Vi kan klart se et behov for at tænke transport og varelevering på en ny måde i Danmark. Der er mange virksomheder, som tilbyder at levere varer fra eksempelvis onlinebutikker, men vi må også konstatere, at serviceniveauet og hastigheden langt fra lever op til de forventninger, som både kunder og de erhvervsdrivende har. Det serviceniveau vil vi ind og løfte, siger Kitte Filtenborg, som står i spidsen for lanceringen af Best Transport i Danmark. 


I dag har Best Transport omkring 13.000 virksomheder, som kunder i Skandinavien. Best Transport forventer at øge det tal markant, når Best Transport får etableret sig på det danske marked. 


- Best Transport befinder sig i en spændende fase, og har musklerne til at ekspandere. Vi kan se, at markedet for online handel er stigende, og at det ventes, at det vil fortsætte i fremtiden. Og dermed også markedet for hjemmeleverancer til de danske forbrugere. Vi ser derfor virkelig gode muligheder for vækst på det danske marked, siger fra Kitte Filtenborg. 


Best Transport har eksisteret siden 1976.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst