Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Sydtrafik kører vælgerne til valgstederne for en femmer

Onsdag 15. november 2017 kl: 10:19
Af: Redaktionen

Mange mennesker skal stemme ved kommunal- og regionsrådsvalget tirsdag i næste uge - og mange unge skal stemme for første gang. Dårligt vejr, lommesmerter eller dovenskab skal helst ikke holde nogen fra stemmeboksen, så derfor tilbyder Sydtrafik at køre vælgerne til valgstederne med en valgbillet til 5 kroner. Valgbilletten, der kun kan købes i Sydtrafiks app gælder også hjemturen

Med valgbilletten til en femmer får kommunal- og regionsrådsvalget i Sydjylland en hjælpende hånd .


- Vi vil gerne fjerne undskyldningerne for, at man ikke får stemt, siger Jesper Frost Rasmussen, der er formand for bestyrelsen i Sydtrafik.
 
- Derfor giver vi en klækkelig rabat. Billetten dækker turen til og fra det lokale valgsted inden for kommunegrænsen, og det håber vi, at mange vil benytte sig af, siger han videre.


Næsten 300.000 stemmer for første gang
Da det er fire år siden, at der var kommunalvalg sidste gang, har det kommunalvalget på tirsdag en stor andel af unge førstegangsvælgere. Derfor er det ifølge trafikselskabets bestyrelse ekstra vigtigt, at det bliver gjort så nemt som muligt.

- En stor del af vores kernekunder er unge mennesker, og derfor er det oplagt, at vi giver dem en mulighed for at komme nemt til og fra valgstederne, siger Jesper Frost Rasmussen.


Sydtrafik har også stillet reklameplads til rådighed på bybusserne. Det er helt uden partipolitisk farve, men med det vigtige budskab at få stemt. Det er Region Syddanmark, som står bag den kampagne i samarbejde med Sydtrafik.
 

Billigt med bus og Vestbanen
På valgbilletten kan man køre til valgstedet i ens kommune og hjem igen for 5 kroner. Det gælder både med bus i Sydtrafiks område og Vestbanen i Varde Kommune. Billetten kan benyttes i hele kommunen på valgdagen mellem klokken 8 og 21.
 

Den billige billet kan købes af alle, der har en smartphone og benytter Sydtrafiks app.
 

Sydtrafik tilbyder kun billetten via appen, og der er derfor ikke rabat på rejsekort, pendlerkort, Ungdomskort eller skolekort. Billetten er kun gyldig på valgdagen.


Hvis man ikke allerede har Sydtrafiks app på sin smarte telefon, kan den hentes gratis i App Store eller Google Play.
 

Valgbilletten findes under ”Specialbilletter” i hovedmenuen. Her skal man trykke på den ønskede billet og gennemføre købet. Sydtrafik gør opmærksom på, at Sønderborg og Fredericia Kommuner tilbyder gratis kørsel på valgdagen i byernes gule busser, så her er det ikke nødvendigt med en billet til og fra valgstederne.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst