Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

DSB sælger central bygning i København for over 500 millioner kroner

Mandag 16. oktober 2017 kl: 11:37
Share  


Af: Redaktionen

Flere investorer har vist interesse for DSB's ejendom på Kalvebod Brygge. DSB har nu solgt den til Genesta for over en halv milliard kroner. DSB har haft ejendommen til salg i et års tid

DSB oplyser, at både nationale og internationale investorer har vist interesse for DSB's tidligere kontorejendom på Kalvebod Brygge, der ligger centralt i København.


Interessen har nu udmøntet sig i et salg til den internationale ejendomsinvesteringsfond Genesta, der har fokus på investeringer i Norden, og som har købt ejendommen for 520 millioner kroner.


- Det glæder mig, at DSB har fået solgt den 28.000 kvadratmeter store og markante ejendom centralt i København. Vi har nu solgt DSB's sidste udviklingsejendom på Kalvebod Brygge, og dermed afsluttes en DSB-æra i området, siger underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.


- DSB Ejendomme har således gennem et årti arbejdet på udviklingen af de tidligere godsbanearealer, hvilket blandt andet har resulteret i opførelsen af SEB-banks hovedsæde samt Arp-Hansens hotelkompleks Tivoli Hotel & Congress, Wakeup Copenhagen og senest med salget til IKEA, som opfører et stort varehus overfor Fisketorvet, siger han videre.


Genesta vil omdanne bygningen til et moderne kontorhus. Detaljerede planer for projektets karaktertræk forventes offentliggjort i starten af næste år.


Der er tale om en betinget købsaftale, der blandt andet afventer et enkelt myndighedsforhold, samt en større omlægning af Banedanmarks ledninger i ejendommen. DSB forventer, at salget forventes endeligt afsluttet sidst på året.
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Olieselskab øget kampen mod brændstofsvind
- Dieselolien steg i pris
- Borgere langs Odderbanen kan se frem til letbanetog efter nytår
- Letbanen kommer - sandsynligvis - til at køre med passagerer før jul
- Dansk transportorganisation får støtte fra udenlandske organisationer
- Helsingør Kommune og Region Hovedstaden skal følge tunnel-analyse tæt
- Vejdirektoratet åbner et stykke motorvej på mandag
- Flere forsinkelser i signalsystem rammer togdriften i Nordjylland
- Magasinet Bus 11 - 2017 er udkommet
- Borgerne i Thorsager på Djursland får en ny station
- Bilister kommer på briksen
- Lovbrud kommer til at koste mere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst