Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

DSB sælger central bygning i København for over 500 millioner kroner

Mandag 16. oktober 2017 kl: 11:37
Share  


Af: Redaktionen

Flere investorer har vist interesse for DSB's ejendom på Kalvebod Brygge. DSB har nu solgt den til Genesta for over en halv milliard kroner. DSB har haft ejendommen til salg i et års tid

DSB oplyser, at både nationale og internationale investorer har vist interesse for DSB's tidligere kontorejendom på Kalvebod Brygge, der ligger centralt i København.


Interessen har nu udmøntet sig i et salg til den internationale ejendomsinvesteringsfond Genesta, der har fokus på investeringer i Norden, og som har købt ejendommen for 520 millioner kroner.


- Det glæder mig, at DSB har fået solgt den 28.000 kvadratmeter store og markante ejendom centralt i København. Vi har nu solgt DSB's sidste udviklingsejendom på Kalvebod Brygge, og dermed afsluttes en DSB-æra i området, siger underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.


- DSB Ejendomme har således gennem et årti arbejdet på udviklingen af de tidligere godsbanearealer, hvilket blandt andet har resulteret i opførelsen af SEB-banks hovedsæde samt Arp-Hansens hotelkompleks Tivoli Hotel & Congress, Wakeup Copenhagen og senest med salget til IKEA, som opfører et stort varehus overfor Fisketorvet, siger han videre.


Genesta vil omdanne bygningen til et moderne kontorhus. Detaljerede planer for projektets karaktertræk forventes offentliggjort i starten af næste år.


Der er tale om en betinget købsaftale, der blandt andet afventer et enkelt myndighedsforhold, samt en større omlægning af Banedanmarks ledninger i ejendommen. DSB forventer, at salget forventes endeligt afsluttet sidst på året.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vinderne har vundet før
- FlixBus er i spil som årets innovator
- Brugte busser kører ind som en del af MAN’s kvalitetscertificering
- Vejdirektoratet slukker lyset på udvalgte motorvejstavler
- Fagforening fik 16 millioner kroner hjem i arbejdsskadesager
- Faglige sager udløste betaling på godt to millioner kroner
- Ni ud af ti bilture på job og uddannelse køres solo
- Trafikstyrelsen trækker lod om tilladelser og pladser på venteliste
- Seks nominerede skal kæmpe om tre priser
- Brintbusser skal køre i Nordjylland
- Passager ville have kommune til at betale taxi’en
- Redningskoncern har nedskrevet og fået røde tal på bundlinien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst