Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

International kurervirksomhed justerer priserne for 2018

Fredag 22. september 2017 kl: 10:24
Share  


Af: Redaktionen

Kurervirksomheden DHL Express, der er en del af Deutsche Post-koncernen, har offentliggjort en generel europæisk prisstigning, der træder i kraft 1. januar 2018. I Danmark stiger priserne med 3,9 procent

- Vores kundeløfte er, at vi til enhver tid vil tilbyde det højeste serviceniveau for deres internationale express-forsendelser. Det seneste år har vi således tilføjet nye hub med automatisk sortering til vores internationale netværk og vi har desuden forstærket vores sikkerhedsrutiner for at leve op til kundernes og transportmyndighedernes krav. Vi har ligeledes investeret kraftigt i en modernisering af vores flåde af fly, samt indført flere miljøvenlige køretøjer ved levering i indre by og vi har forbedret vores infrastruktur på landjorden rundt omkring i verden, siger Ken Allen, der er administrerende direktør for DHL Express.


- Vi har også søsat nye løsninger som ’On Demand Delivery’ og pakkeautomater for at lette leveringen for både netbutikkerne og deres kunder i det dynamisk voksende segment for e-handel, siger han videre.


Han fremhæver, at den årlige prisstigning sikrer, at DHL kan foretage de nødvendige investeringer for at kunne dække kundernes behov og fortsætte med at bidrage til deres succes på langt sigt.


DHL Express justerer sine priser hvert år ved at tage højde for inflation, valutaudsving og andre stigende omkostninger, som er forbundet med at overholde stadigt flere sikkerhedsregulativer i hvert af de over 220 lande og territorier, som DHL Express servicerer. 


Prisjusteringerne vil variere fra land til land afhængigt af lokale forhold og vil gælde for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst