Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

International kurervirksomhed justerer priserne for 2018

Fredag 22. september 2017 kl: 10:24
Share  


Af: Redaktionen

Kurervirksomheden DHL Express, der er en del af Deutsche Post-koncernen, har offentliggjort en generel europæisk prisstigning, der træder i kraft 1. januar 2018. I Danmark stiger priserne med 3,9 procent

- Vores kundeløfte er, at vi til enhver tid vil tilbyde det højeste serviceniveau for deres internationale express-forsendelser. Det seneste år har vi således tilføjet nye hub med automatisk sortering til vores internationale netværk og vi har desuden forstærket vores sikkerhedsrutiner for at leve op til kundernes og transportmyndighedernes krav. Vi har ligeledes investeret kraftigt i en modernisering af vores flåde af fly, samt indført flere miljøvenlige køretøjer ved levering i indre by og vi har forbedret vores infrastruktur på landjorden rundt omkring i verden, siger Ken Allen, der er administrerende direktør for DHL Express.


- Vi har også søsat nye løsninger som ’On Demand Delivery’ og pakkeautomater for at lette leveringen for både netbutikkerne og deres kunder i det dynamisk voksende segment for e-handel, siger han videre.


Han fremhæver, at den årlige prisstigning sikrer, at DHL kan foretage de nødvendige investeringer for at kunne dække kundernes behov og fortsætte med at bidrage til deres succes på langt sigt.


DHL Express justerer sine priser hvert år ved at tage højde for inflation, valutaudsving og andre stigende omkostninger, som er forbundet med at overholde stadigt flere sikkerhedsregulativer i hvert af de over 220 lande og territorier, som DHL Express servicerer. 


Prisjusteringerne vil variere fra land til land afhængigt af lokale forhold og vil gælde for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Skive har gods bag gardinerne
- Politiet pågriber fire mænd i Himmerland for lastbiltyverier
- DI Transport afholder Transportens dag i september
- Volvo Danmark er klar til transportmessen i 2019
- Køgevirksomhed har fået ny kran
- Politisk flertal vi stadig sikre jernbaneoverkørsler
- ITD kritiserer Københavns Kommune for at hjemtage affaldsindsamling
- Borgerrepræsentationens beslutning om at hjemtage affaldsindsamling får konsekvenser
- Bådene i Volvo Ocean Race er på vej til Aarhus
- Transportorganisation trækker retssag mod Transportministeriet
- Transportordfører byder den nye erhvervsminister velkommen
- Kørekortsystemet er oldnordisk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst