Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

To lavprisselskaber indleder et billetsamarbejde

Onsdag 13. september 2017 kl: 08:51
Share  


Af: Redaktionen

Norwegian og det britiske flyselskab easyJet har indgået et samarbejde, som betyder, at Norwegians langdistanceruter vil være til salg på easyJets nye bookingplatform ”Worldwide by easyJet”. Den nye tjeneste gør det muligt for easyJets kunder at bestille videreforbindelser til Norwegians langdistancenetværk i én og samme transaktion

EasyJet er Europas næststørste lavprisselskab med over 800 kortdistanceruter i 31 lande. Selskabet lancerede en ny bookingplatform i dag, ”Worldwide by easyJet”, som giver passagerer mulighed for at kombinere en easyJet-flyvning med langdistanceruter fra andre flyselskaber inklusive Norwegians langdistancenetværk til USA, Asien og Sydamerika.


“Worldwide by easyJet” vil i første omgang være tilgængelig på ruter fra London Gatwick, men planen er, at muligheden også skal være tilgængelig fra andre store lufthavne i Europa i nærmeste fremtid. I dag tilbyder Norwegian 13 langdistanceruter fra Gatwick - 11 til USA samt til Singapore og Buenos Aires.


- Vi ønsker at give alle muligheden for at flyve. Derfor er det en glæde at indgå et sådant samarbejde med easyJet. Mange af Norwegians passagerer har videreforbindelser til vores langdistanceruter og et initiativ som ”Worldwide by easyJet” giver rejsende endnu flere valgmuligheder til konkurrencedygtige priser, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.


Over 1,2 millioner easyJet-kunder har videreforbindelse fra London Gatwick, så efterspørgslen efter en tjeneste, som gør processen enklere for passagerer er stor. 


- ”Worldwide by easyJet” betyder, at vi kan få adgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskaberne, som vi har indgået et samarbejde med, har varierede og globale netværk. Den nye tjeneste tilbydes på ruter fra London Gatwick, men vi ser også på muligheden for at udvide til andre europæiske lufthavne i nærmeste fremtid, siger easyJets koncernchef Carolyn McCall.


Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7.000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til over 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. 
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brexit påvirker dansk erhvervslivs digitale forandring
- Speditør takker af efter 45 år i logistikbranchen
- Lufthavn havde mange rejsende i efterårsferien
- Irsk lavprisflyselskab åbner rute mellem Aarhus og Gdansk
- Lavprisflyselskab flyver højt op med passagertal og resultat
- Forventningerne er lagt et niveau op
- Transportkoncern kører tredje kvartal hjem med større fortjeneste
- Luftfragten ind og ud af Danmark er steget markant
- Antallet af flypassagerer i EU nåede tæt på én milliard
- Skåne får direkte flyforbindelse til sydspanien
- Irsk lavprisflyselskab forbinder Billund med Athen
- Skandinavisk flyselskab vil have lov ti at udstede flere aktier

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst